Ohoj

Hej o hå va de går haha.
O va rolig ja känner mej nu då haha

Ne vars ska väl va lite mer allvarlig tror ja iaf =D

Idag har ja vare på skolan och det var lika kul som alltid.
Men vi fick oss ju ett gott skratt, eftersom vi går en kurs som handlar om barn och ungdommar så har vi börjat med att läsa om barns utveckling från de spermien kommer in ägget tills de det blir ett barn och så gick vi igenom graviditets kalendern idag och när vi var klara med den o satt o diskutera lite så helt plötsligt så stängs datorn av och vi satt där som 3 fiskar på torra land o fatta inget tills vi kommer på att de va min klass kompis som råka stänga av datorn med foten när hon sträckte på sej. O så kläcker hon de att det böev en snabb förlossning de där ha ha ha ha va vi fick jätte kul tom sitter o finssar nu när ja skriver detta.



Ikväll så e de dags igen med gympa och vattengympa igen ohh vad jag älskar att gå på dessa pass, fast igår så va de lite mindre kul för när jag var ombytt o klar o skulle gå o ta mej en dyna så va dom slut okey tänkte ja, de får gå iaf och de gjorde de men inte så bra när vi skulle stretcha. När vi skulle göra höft böjen så fick  ja ont i knät så ja kunde inte töja så mycke på den muskeln och de fick ja känna på igår kväll när ja hade varavat ner, då gjorde sej ichias neven sej påmind....det är en nerv som går från ryggen o ner över ändan och ner i benet och när den j***a nerven kommer i kläm så gör de väldigt ont. Men idag så känns de mycke bättre men ännu bättre kommer de att kännas efter dessa pass ikväll.



Nu kom gubben över så han ska värma på maten från igår o ja ska se om ja kan få i mej någe o äta för snart e de dags o dra iväg för de tar iaf 30 min o cykla bort på badhuset och sen tar de minst en kvart o byta om för man vill ju inte stressa på någe vis.



Ha de gött
På återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0