Dag 27 – Bilder på dina husdjur

 
Sigge (grå randig) & Lucaz (svart & vit)
 
 
 
Sigge när han var  lite över året
 
 
Lucaz när han var 5 månader gammal =)
 
 
 


Regnig dag

Idag så fick jag en lång härlig sovmorron, så jag måste ha vare riktigt trött igår när ja la mej.
Jag vaknade 10.53 och det är sällan jag får sova så länge.
 
 
Men iaf det som står på schemat idag är en promenad först på ica, boa och sen upp till gubbens kompis.
Gubben e redan där när ja kommer, för dom 2 skulle snickra lite innan o sen så skulle vi grilla frammåt kvällkvisten. =)
 
Men innan ja går så måste ja ta mej en dusch så man inte luktar skunk när man kommer bort, för skulle ja de så skulle jag skämmas ögona ur mej.
 
 
På måndag så får ja tänka mej lite för när ja kliver upp ur sängen så ja inte drar upp persiennerna innan ja fått på mej kläder för nu e de våran tur att få balkongen skrapad och målad, så dom har ställt upp ställningen precis utan för mitt sovrumsfönster =)
 
Fast ja tror ju inte gubbarna skulle bli lessna om ja glömde bort mej haha.
 
 
 
Ne nu kommer ja inte på mer o skriva för tillfället, eller jo jag e äntligen klar med ränsningen av alla bilder och musik så nu ska jag ta och flytta tbx rästen av alla mappar till hårddisken så ja inte har allt på datorn för den blir så seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg nästan segare än tuggummi. =S
 
 
 
Ha de gött mina kära läsare
På återseende
 
            
 
                                      

Dag 26 – Det du önskar dig mest av allt

Hmm, de finns mycket man önskar sej mest av allt...
 
Men jag tror ett friskt och sunt liv tsm med familj och vänner e nog det jag önskar mej mest av allt.
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Hej hopp!

Idag har de vare en sån där skön dag på jobbet igen, vi har typ bara softat och tage de lungt...ja, jag har ju öven gjort lite nytta måste ja ju säja.
 
 
Som jag har ju sorterat alla våra färgade papper och tage bort sånt som vi inte kan använda till fritidsbladet osv och så har ja lagt alla papper med samma färg på varandra så de ska se snyggt ut i hyllan och även lätt att hitta när det är dags att kopiera till alla fritidsblad, mm.
 
Och så har jag påbörjat att sticka en mössa som vi ska ha sen till julmarknaden i jul sen.
Så kan kan ju säja att jag gjort lite nytta även om de va nöje =)
 
Annars så har de vare lungt och alla har pulat på med sitt.
 
 
 
 
Jag passade även på att sluta lite tidigare idag så jag kunde fara på Birsta o ta en dejt med min kompis på Charm alltså inte en sån dejt utan en kompis träff nu för den som inte hängde med. =)
och på lite över 1 timme så hann vi surra en hel del både om allt och ingenting, både viktigt som oviktigt =D.
 
När vi sagt "Hej då" till varandra så gick ja in en sväng på Kjell o c/o för o kolla på ett par hörlurar med inbygt headset om de skulle passa till min Samsung galaxy Ace, men tyvärr så gjorde de inte de utan de skulle bara passa som vanliga hörlurar men då struntade jag i det för vanliga hörlurar har ja ju redan som ja kan använda för att lyssna på musik.
Så då fick de va.
 
 
Så då kollade ja bara när de skulle gå en buss hem och tur hade ja för de gick en ca 18 min efter att ja kolla tabellen så då va de bara o knalla bort o så kunde ja ju inte låta bli o terra mamma på nallen så då surrade ja ett tag med henne om dittan o dattan.
 
Fick öven surra lite med min bror som ska följa med mej hem sen.
Han undrade lite granna vad han o ja ska hitte på under dom 4a veckor han ska va hos mej..
 
Tänkte kanske ha ett litet kalas för honom när han e hos mej eftersom han blir ju stor kille nu hela 17år hehe, fast i mina ögon e han min lilla lillebror eftersom han e yngst av alla men dock längst. =D
 
 
 
Ne nu ska jag ta itu med det sista på min hårddisk innan jag lessnar och ger upp nu när ja nästan e klar. =S...Inge kul jobb alls, de e nästan så att jag ångrar min lilla idé om att flytta över allt till datorn för att kunna ta bort alla dubbeltter och musik o bilder som ja inte behöver längre.
Har ju nu hållt på i 3 dagar med detta jobb o då har ja sutte mellan 2-3 timmar med det hela =S
Så då kanske ni förstår att de inte va så lite bilder och musik.
 
 
Men men skall icke klaga för snart e klart o då kommer ja o va så nöjd så. =)
 
Föresten måste ju berätta att gubben har fixat en ny "leksak" en ny mobil med projecktor i, den e as cool så nu kan han ligga på soffan eller i sängen o kolla på film i taket med mobilen eller ja de funkar ju även på väggen. =)
 
 
Så här såg de ut när han visate klipp från youtube med projektorn i sin nya "leksak" sina nya mobil alltså
 
 
Spela wordfeud u taket?
 
 
Denna skylt va de som jag gjorde igår, och då ritar ja fört upp bokstäverna med blyerts så att de ska bli snyggt när jag färglägger efteråt.
 
 
Såhär kan de se ut när jag e i farten =)
 
 
Detta blev resultatet av ränsningen av alla papper. För den som undrar varför vi har så mycket färgade papper e de för att brukarna ska kunna se vilken dag som aktiviteten ska vara på. Måndag = Grön, Tisdag = Blå, Onsdag = Vit, Torsdag = Brun, Fredag = Gul, Lördag = Rosa, Söndag = Röd. Och detta är inget som vi själva har hittat på utan det finns i nästan alla hjälpmedel oxå.
 
 
Framsidan till vårat fritidsblad, den kan ha viken färg som helst för det e bara framsidan.
 
 
Dessa ungdommar va de som spelade igår vid Ok q8, idag spelade dom nere på torget eller framför torget ska man väl nästan säga, själv stacka ja bara ut huvudet och fottade =)
 
 
Timrå torget 29/6
 
 
Timrå torget 29/6
 
 
Timrå torget 29/6
 
 
Timrå torget 29/6
 
Ha de gött
På återseende
 
 

Dag 25 – Vad ska du göra 2012.

Jag ska åka på semster ner till mamma 5/7 och så ska iaf mamma, pappa & jag åka upp till storebrorsan i Örebro på en vecka o så hoppas ja att mina små bröder ska me då oxå.
 
och så ska jag gå på Karnebåtfestivalen 6-7 Juli i Valdemarsvik så för den som e sugen o gå så e de gratis inträde, det enda som kostar e om man vill åka karrusell och iaf du vill gå in i öltältet på kvällen.
 
Vill du veta mer så klicka HÄR
 
 
Själv har ja inte bestämt mej om ja ska gå in i öltältet då när Barbados ska spela där, vi få se helt enkelt.
 
Hmm vad ska jag göra mer, jo jag ska tatuera mej igen fast på min högerarm denna gång.
Och så ska min yngsta bror följa med mej hem och va hos mej i 4:a veckor. =)
 
Så nog alltid finns de att göra innan detta år e slut. =)
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Sommarkotten dag 5

Idag så har vi haft de jätte mysigt på jobbet...
Vi har inte jobbat någe utan bara haft mysigt och trevligt.
O de mäsrks att Inger våran gruppledare har semester i huvudet för imorse så gick hon ifrån både sin bärbara dator och almanackan...datorn tar hon med sej då när hon e på kommun och jobbar på onsdagarna o så tar hon med sej den hem sen för att ta med sej den på torsdagarna igen men inte denna torsdag då blev den kvar hemma...
 
 
Hon jobbar nu sista dagen innan hon går på semester, en annan jpbbar imorron och så måndag, tisdag och halvdag på onsdag sen e de min tur att gå på semester.
 
Men iaf jag tänker inte skriva vad vi gjort idag utan det visar jag i bilder istället. =D
 
Hade ju tänkt och visa bilder då men nu va ju smarta jag framme och raderade bilderna istället *SUCK*
 
Aja skitsamma de va ju inga viktiga bilder ändå som tur va.
Så nu får jag tala om de i ord iaf hehe.
 
På förmiddagen så satt jag och gjorde en skylt som vi ska sätta på dörren när vi går på semester så att folket vet att vi inte är där.
 
Hade ju tänkt och visa för och efter bilder men nu går ju inte de eftersom ja e ett sånt smartskaft haha.
jag får helt enkelt ta en ny bild så får ni se hur den blev när ja va klar med den.
Efter lunchen så tog vi med oss fikakorgen och gick upp till OKq8 och käkade mjukglass med strössel på jag valde chokladströssel på min glass yammi =)
 
Och när vi hade sutte där ett tag så kom de några ungdommar från kulturskolan och sjöng och spelade för alla som lyssnade =) alltså dom måste ju ett toppen sommarjobb som får vara ute och uppträda bland folket, imorron skulle dom in till Sundsvall och spela nån stans, vet ej vart.
 
De va samma ungdommar som spelade uppe på Bergefors parken på midsommar =)
 
 
 
Och nu har ja tänkt att fortsätta och städa min dator och hårddisk så jag slipper dubbletter av bilder och musik. =)....Skit kul jobb typ inte alls, men de måste göras för jag har så mycket bilder utspridda och så har jag bilder på datorn som inte finns på hårddisken och tvärsom o så har jag även samma bilder både på datorn och på hårddisken, så igår satt ja ca 3 timmar och höll på innan jag gav upp...
 
Så nu ska jag göra klart de och sen flytta över allt tbx på hårddiksen.
 
 
 
Ha de gött mina kära läsare
På återseende
 
 
 


Dag 24 – Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit

Just nu så har halva dagen gått på jobbet och vad jag har gjort de e inte mycket för jag gör allt i slowmotion på onsdagarna bara för att dryga ut de lite extra =)
 
Jag har ju fått några arbetsuppgifter att göra så dom gör jag lite pö om pö.
 
Dagen än så länge har vare bra, kanske lite småseg.
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

Ingen träning

Igår så bidde de ingen träning för min del för ja tyckte de va kallt o jävligt efter att de regnade och åskade som en ja vet inte vad.
 
Men på tisdag måste ja ju gå för då e de sista gången före jag åker neröver till mamma.
Men då får vi ju hoppas på att de e bra väder ute, så istället för träningen igår kväll så låg ja o gubben på soffan o kollade på filmen Chokolat istället och den filmen e riktigt bra och sensuell på någe vis med all denna härliga choklad.
 
 
 
 
Idag på jobbet e de väldans lungt, har inte så jätte mycket att göra.
Ska ta hand om disken nu efter lunchrasten och efter de kanske ja ska ta en promenad, för ja måste ju ta igen träningspasset som uteblev för min del igår.
 
 
När ja kommer hem idag så ska ja inte göra så mycket i vanlig årdning, måste ta o börja kolla igenom vad det är som ja ska ha med mej när ja åker neröver på torsdag nästa vecka.
Så jag vet att jag åtminstånne får med mej hälften av alla saker som ska med. =)
 
 
Nu kommer ja inte på så mycket mer o skriva för tillfället
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 

Dag 23 – Tre plagg du ofta bär

 
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Sommarkotten dag 4

Idag har vi haft en "hemmadag" på stan. Vi brukar kalla det för en hemmadag för eftersom några av mina arbetskamrater är lediga på onsdagar så kallar vi det för en "hemmadag" och då brukar dom fara på Birsta och shoppa kläder och skor mm.
 
Så nu när vi har "Sommarkotten" så vill ju vi med ha en "hemmadag" fast på stan när vi e ute och shoppar äter gott, mm
Som idag så shoppade jag en ny kjol och ett par nya fräsiga trosor.
Så nu blir de inge mer shopping förrens till Karnebåtfestivalen på fredag nästa vecka.
 
Vi har ju haft en väldans tur med vädret, att de e soligt och varmt så jag hoppas att detta härliga väder håller i sej nu för imorron ska vi ut till Lögdö och ha en mysig dag om vädret tillåter dvs.
 
 
Igår så bloggade ja inte något för jag hade inte så mycket kul o skriva om först, de va typ det gamla vanliga till och börja med, men sen ändrade sej dagen för jag o gubben käkade frulle på ballis och efter de så tog vi på oss promenadskorna och laddade kameran och så gick vi först bort till gamla fabriken som inte finns kvar borta i Fagervik och så gick vi runt där och så gick vi in på området där fabriken en gång låg.
Sen så promenerade vi där dom gjort nya motionslingan, men när vi hade gått runt så märkte vi de att hade inte staketet legat på backen så hade vi vare tvugna att gå tbx en bit.
 
Men vi fick ju mång fina bilder så jag skall icke klaga på dagen igår.
 
 
 
 
 
Lunchen som vi åt idag
 
 
Ser ut som Herbie fast det är fel färg förståss. =)
 
 
Kjolen som jag köpte idag på H&M
 
 
Köpte dessa på Lindex
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Hallå!

Igår så hade jag en toppen dag, jag for upp på Bergeforsparken och tittade när dom reste Midsommarstången, och så gick ja en frågeslinga, men de va ju skitsvåra frågor för oss vuxna, barnen hade ju lätta frågor men de ska dom ju ha. Men iaf så spelade det ingen roll hur många rätt eller fel du hade för dom drog slumpvis ur korgen så alla hade lika stor chans att vinna men tyvärr så bidde de ingen vinst för min del.
 
 
Och sen så satt vi i solen alla som ville och så sjöng vi lite allsång och det var jätte mysigt.
Träffade även på några "kändisar" alltså personer som ja känner.
Igår så lyckadess ja även få en jätte fin bonbränna så nu så måste ja undvika att få så mycket sol iaf på min vänsterarm för den e värst solbränd.
 
Och på kvällen igår så spelade jag, gubben och en kompis till honom lite kubb, de va kul även om jag hade svårt och träffa kuberna eller va ja ska kalla dom för. =)
Jag får skylla på alkholen och pinnarna som man kastar med =)
 
 
Idag e de inte lika soligt ute men de e iaf uppehåll så jag ska inte klaga, o som grädden på moset så fick ja ju sova till 10,20 o de va så skönt.
 
Mina planer för dagen e inte många idag heller, de enda som e planerat e att jag o gubben ska grilla, annars så tar jag dagen som den kommer.
 
 
Bilder från gårdagen:
 
 
 
 
 
 
Utsikten från Bergeforsparken
 
 
 
 Fin bonbränna jag fick igår =)
 
 
Vi hittade dessa ringar på bordet där vi satt och så skojade gubben till de och satte dessa i näsan och sa de: hur ska ja nu kunna dricka ölen? De skulle jag ha tänkt på innan jag piercade mej =)
 
 
Min Cider och gubbens kompis öl
 
 
Nära skuter ingen hare =)
 
 
 
 
Maten vi åt igår och de va riktigt gott =)
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 22 – Något pinsamt du gjort

Hmm, det enda som ja kommer på just nu som jag gjort som jag tyckte iaf då var riktigt pinsamt, det var när jag gick i gymnasiet och var då kär i en kille som gick på samma skola som mej och självklart va han ju kompis då med min dåvarande kille som gick i min klass.
 
 
Så en dag på fyllan o villan så ringde ja till honom och tala om att jag tyckte han va snygg och att ja då va kär i honom. Jag tyckte att de va jätte pinsamt att sedan möta hans blick på skolan för de va ju de att den killen tyckte ju inte samma sak som jag, men men sånt e livet.
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Go morron!

Go morron!
Idag när man e ledig så va ja ju bara tvungen att vakna 08.30, men ja hade ingen som hälst lust att kliva upp då så jag låg kvar i sängen till 09.12 ca men ja lyckadess ju självklart inte att somna om, men de va väl bara för att jag så gärna ville de.
 
 
Idag e de midsommar men har väl inga större planer på dagen, ja va sugen att fara nån stans men de e ju de att jag har ingen som har lust att haka på, o jag har ingen större lust att fara nån stans själv, men dagen e ju ung fortfarande så mycket kan ju hinna o hända innan dagen e slut.
 
 
Hur firar du/ni midsommar?
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Sommarkotten dag 3

Idag så har vi vare hemma hos våran ena gruppledare Inger och haft "Grekisk midsommarlunch" och så har vi påbörjat att göra det som vi ska sälja sen på våran julmarknad.
 
Vi har haft en helt underbar dag idag med mycke sol och värme. =)
 
 
 
Min kvällfika =)
 
 
 
Mitt lilla bildspel från dagen =) 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Dag 21 – Berätta vad du helst gör på helgerna.

På helgerna så gör ja inte speciellt mycket, Jag umgås med gubben och kollar på film och käkar godis.
Jag brukar även passa på och städa och tvätta på helgerna, för de e inget som ja har lust med i veckorna när man komme hem från jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Dag 20 – Minst två bilder från förra året.

 
Jag och Stefan Rolf från Titanix efter deras spelning i Ånäsparken 11-07-29
 
 
En morron när jag stog och väntade på bussen när ja skulle till Hunddagiset och jobba
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Sol sol sol älskade sol

Välkommen tbx älskade sol hoppas att du e här för att stanna nu. =)
 
Idag så har vi haft de soligt och skönt.
 
På jobbet idag har de vare lungt, nästan lite för lungt men de e ju lika dant varända onsdag.
men efter semestern sen så kanske ja ska få jobba ute på onsdagarna, jag hoppas verkligen de för onsdagarna e inga roliga dagar eftersom de bara e jag o en till på jobbet då, visserligen så har vi ju DC (dagcenter) vägg i vägg men de e inte samma sak som när vi e full grupp med våran egen personal.
 
Imorron så kommer de att bli en kul dag för då ska vi ha "Sommarkotten" hemma hos Inger våran gruppledare och då ska vi påbörja lite jobb inför julmarknaden som vi gör varenda år, tänker inte avslöja vad vi ska göra till julmarknaden.
 
Och så ska vi göra grekisk sallad, och fyllda papriker och så nån grekisk efterrätt imorron till lunch så de ska bli spännande. Ska försöka knäppa så mycket kort ja kan o lägga upp här sen så får ni se lite från våran härliga dag.
 
 
 
Men iaf det som jag hhar jobbat med idag e att leta reda på alla bilder och skrivigt upp namnet på dom så att de ska bli lättare att läka dom till texten som vi skrivigt om prylen. O då e de bilder på grejer från Hembygdsgården i Ljustorp som ska in i databasen.
Men sen när detta jobb e slut så e de slut på ett tag, kanske hittar vi någe nytt o göra vilket ja hoppas på för detta e ju ett "riktigt" jobb som vi fått utanför Tallkotten.
 
Det började med att vi önskade oss ett "riktigt" jobb och Harriet hade stora öron en dag när hon hörde att de va några på kyrkan som pratade om att dom va tvugna att inventera alla sina saker men inte riktigt hade tid för de, och i bakhuvudet så hade Harriet att vi ville ha "riktigt" jobb så då pratade hon med en och så fick vi jobbet att inventera och vi höll på med kyrkan i ca 2år och då va de Ljustorp, hässjö och Tynderö kyrka så nog alltid fanns de jobb åt oss. När vi var klara med kyrkan så var de ju fler som fått nys om att vi höll på att inventera och ville oxå ha våran hjälp.
 
O på så vis hamnade vi i Ljustops Hembygdsgård, där vi nu inte kan fortsätta pga hussvamp =(.
men men sånt e livet, de e bare o hoppas på de bästa.
 
 
 
 
Ne om man ska ta o rota i frysen o se om ja kan hitta nå kul o äta till midda idag.
E småhungrig men har ingen aning om vad ja e sugen på att äta. hehe
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

 

Sommargympa =)

Idag så startade Korpen sin sommargympa och idag så trottsade vi vädret och hade ett riktigt kul gympa pass.
 
De va ju inte regnigt eller så men väldigt blåsigt eller inte så mycket just där vi var men tillräckligt för att ja skulle bli irriterad på luggen min, så nästa tisdag så får jag sätta hårspänne så att ja inte får luggen i ansiktet.
 
Men iaf så va de ett kul pass och jag märkte på en gång att ja legat av mej med all träning sen Korpen tog sommaruppehåll från inne gympan.
men jag har ju vare lite duktig både förra veckan och denna vecka för jag har ju gott trapperna upp till 5e våningen till jobbet.
 
De e ju ingen match att gå upp till 3e våningen men när ja kommer upp till 4e så börjar de kännas o när ja kommer upp till 5e då e ja så gott som död hehe, så jag tror ja skulle behöva springa dom där trapperna upp o ner ett tag så jag får upp min kondition lite granna.
 
 
 
Ne nu e de snart dags o göra sej iordning för natta så man orkar med dagen imorron även om de kommer att vara en lugn dag då nästan alla e lediga från vårat jobb.
 
 
 
 
Himmlen ute just nu, ser inte lovande ut då men vi klarade oss undan regnet iaf och det är huvudsaken =)
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Dag 19 – En bild som gör dig glad.

 
Min älskade lillasyster och hennes dotter när hon var 4 mån <3
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Dag 2 med Sommarkotten

Idag så blev de ingen Lasse och fåren för det var några stycken som skulle fixa nå annat så vi blev inne idag men det gjorde ju inte mej någe egentligen.
 
 
Mina arbetskamrater kollade på film utom jag, Harriet och Inger för vi jobbade med annat.
Jag satt och förde in det sista i databasen om Hembygdsgården, så nu e de bara lite småfix kvar att göra med det sen e vi klara tills vidare.
 
 
O sen så jobbade vi bara halvdag idag för att all personal skulle ha APT på eftermiddagen.
Jag drog hem då när lunchen började för att ja skulle ju ändå käka hemma, när jag va på g hem så stannade min granne och frågade om ja skulle åka med hem o ja va ju inte sen o tacka ja till skjuts hem för de e ju inte så ofta som ja åker bil eller buss hem för jag tycker om promenaden till och från jobbet.
 
 
Sen ja kom hem så har ja inte gjort så mycket mer än o bråkat med mitt modem som inte ville ge mej nät, o sen så har jag fixat ett till bildspel i Windows movie maker.
Upptäckte att de inte alls va så svårt att begripa sej på den som ja trodde.
 
Tänkte att jag skulle fixa ett litet bildspel sen med bilder från det dom började med torget tills idag när dom har komme en bit.
 
Här kommer mina 2 bildspel som jag knåpat ihop, den ena har ni ju redan sätt bilderna på i ett tidigare inlägg men jag vill ändå lägga upp det som ett bildspel för att ni ska se mitt lilla mästerverk.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Dag 18 – Varför startade du din blogg

Min kompis Jossan har bloggat ett bra tag nu och efter att ha följt henne på hennes blogg så kände jag mej småsugen att pröva på att blogga själv så jag startade först en blogg på myshowroom.se men jag tyckte att den sidan var för svår och komplicerad för min del så jag bytte då till blogg.se och här e ja kvar än.



Om ni e sugna att kolla in hennes blogg så klicka HÄR



Ha de gött
På återseende



Sommarkotten

Idag så började vi med Sommarkotten och ni som undrar vad det är så e de som så att vi heter ju Tallkottens Resurscetner men vi säjer Tallkotten och nu så e de ju sommar och vi hittar på en massa kul o då e de inge jobb, och med det så blir de Sommarkotten =).


Vad vi har gjort idag e att vi tog våran vitbuss och for ut till Tynderö och hade de mysigt, efter de så for vi in till Söråker och käkade lunch tsm med våran andra arbetskompis och hennes assistent.
När vi hade käkat o de så for hon hem och vi ner till båthamn, om ni undrar varför inte hon följde med oss så e de som så att hon sitter i sullstol och måste iom det åka med färdtjänst och då vlir ju svårt att fara och flänga som vi andra gör =(.


Imorron så ska vi kanske fara ut till en som har får och hade en flock med får som vi följde från det dom föddes till det dom var 1år gamla, nu har han ju nya får och kanske en o annan från sin flock som vi följde under det första året.

Bllider kommer kanske imorron om ni har tur. =P
Orkar inte fixa till någe just nu för klockan e mycket o ja ska göra lite annat nu innan jag ska Zzzz.


Men det jag gjort efter jobbet idag var att fara in på Birsta och prata med dom på Ur & Pen angående min klocka och det var inga problem att få ut den trotts att jag lyckadess med att tvätta kvittot. =D
Efter de så gick ja upp till Coop och handlade en massa mat så nu ska jag väl överleva ett tag till hehe.



Sen ja kom hem så har de inte hänt speciellt mycket, har plockat in mina varor på plats o sen betalat räkningar, vilket inte e så kul men som måste göras varända månad.



Jag hoppas och ber om att de ska vara bra väder imorron för imorron kväll så e de Sommargympa som jag har längtat efter i alla dessa veckor som de har vare uppehåll.
Men snacka om att tiden har gått fort, 4 veckor har bara sagt swich o så e vi nu framme vid Midsommatveckan. =)




Ne nu har ja inte tid o sitta här nå mer ikväll.
Ha de gött
På återseende


Dagen =)

Idag så vakande jga vid 09.30 ca o de kändes ganska tidigt me tanke på att klockan var över 4 när jag kom isäng, men idag så ska jag isäng vid 10 för att orka med morrondagen.


O imorron så tjyvstartar vi på Sommarkotten o de ska bli kul de för vad vi har planerat så ska vi ha en Söråkers dag så jag hoppas att de blir bra väder imororn för om de inte blir de så ska vi bara ut dit och käka o så kanske nån liten 
sitesing (?) tur i söråker.

Men iof jag hoppas ju på bra väder överhuvudtaget för nu vill jag ha sommar och mycke sol och värme.
Men som de känns nu så känns de som om sommaren skulle vara låååååååååååååååååååååångt borta o att vi skulle vara närmare vintern än sommaren me tanke på att vi knappt haft nån värme och har de komme lite värme så blir de ju kallt o regnigt lika fort igen. =/
Men men sånt e livet de e bare o gilla läget tyvärr.




Mina planer för dagen e inte många, har mest tänkt o ta de lilla lugna, för jag har gjort de jag var tvungen o göra idag nämligen dammsuga och torka av golven. Så nu e de rent o fint igen o inga änglatofflor i hörna. =)


Ha de gött mina kära läsare
På återseende


Dag 17 – En favorit film

Hmm de blir svårt de för jag har ju några stycken favoritfilmer.



Men jag väljer denna för de e en film som jag verkligen älskar och jag har sätt den ett X antal ggr.





Dag 16 – En gammal bild av dig

Här e jag som 6 åring =)


Hej hopp!

Igår när ja gick o la mej så vet ja inte vad jag tänkte på för imorse så ringde min veckarklocka kl.07.00 som den ska göra på vardagarna.

De e ju helg nu så jag får ju sova så länge jag vill då, men jag måste bara ha gott på rutin eftersom ja va så jäkla knasig att jag satte klockan på ringning.

Men men de va ju bara o kliva upp i stänga av den o så gå på toa för att sen krypa ner under täcket, först hade ja smått svårt att somna om men efter en stund så slocknade ja och vanka igen vid 10.53.
Så vad har jag gjort sen ja vaknade då?

Typ ingenting, eller jo jag har ju sutte vid datorn, tage en dusch o nu så har ja käkat frukost eller de bidde ju nästan lunch eftersom klockan är nu 13.30 o jag nyss har käkat frukost. =D

Nu e de mycket som ja längter till....Men det första kul som händer e ju på tisdag då Sommargympan startar om de inte spöregnar förstoss för då tror ja inte de e nån som har lust att gympa hehe.
O sen e de ju bara 18 dagar kvar tills jag åker ner till mina syskon och päron.

O dagen efter som ja komme ner till kära Viken så e de Karnebåtfestivalen o då tänkte ja gå med en kompis om hon ska gå o även med mina syskon.

O sen den 19/7 så ska ju Titanix spela i Norrköping så om vi e hemma i Viken då så ska jag gå med min kompis Carro, hon o jag gick förra året när Titanix spelade på Fyrudden i Gryt.
O de va så jäkla kul även fast de kom en regnskur.


Ja måste ju även hinna med en dag på stan när ja är nere men de hänger ju på om min kompis Carro vill va då. O så ska jag o min älskade syster med dotter åka till Sörping (Söderköping) o gå till Smultronstället och käka glass. JAg har inte vare där på 100 år känns de som, vet inte om de va med min förra kontaktperson eller om de va med min kompis Elin som ja va med sist där.
De e så länge sen ja va där.

De e mycket som ja vill hinna med på dom 2½ veckorna som ja e nere.
O så ska vi ju kanske åka till Örebro och hälsa på Storebrorsan en vecka med =)


Undra sa flundra om man hinner med allt som man vill.
Kanske att ja får ta ut lite längre semester nästa år, eller så får ja försöka hinna med de jag inte hinner med nu när ja åker ner i augusti igen när morfar fyller år.

Men de e ju inte säkert att de blir någe kalas just när han fyller år, de beror ju på hur pigg han är.
Han e ju gammal och sleten min älskade morfar.



Men iaf vad som händer idag är att jag ska med Fritiden och åka Hem till en av Fritidsledarna och grilla (om vädret håller i sej) och så ska vi ha de riktigt kul och mysigt.
När ja kommer hem sen så blir de inte mycket som händer.
Blir väl o gå över till gubben och slöa i hans soffa o mumsa på lite godis o dricka dricka. =)




Igår så fick jag 2 hemsnickrade bord av gubben som jag kan ha på Ballis.




det ena bordet e lite lägre än det andra annars e dom likadana =)



Dagens Outfit =)




Ha de gött
På återseende






Dag 15 – Dina rädslor

Jag gillar inte att hoppa från trampoliner i badhus för jag tycker dom e läskiga.
Och jag gillar absolut inte spindlar eller dom mindre typ knappnåls storlek stör mej väl inte så mycket men så fort de börjar bli lite stolek på dom så flyr jag eller inte riktigt då men ja vill ju inte ha dom i min närhet om ja säjer så.
Och dom riktigt stora skulle dom komma i min närhet då dog jag väl hehe.


Jag gillar inte heller att gå ute när det är mörk för jag blir så jäkla nervös och så fort de prasslar nån stans så skriker ja innombords.

Men e de mörkt i min lgh så stör de mej inte så mycket inte nu längre men för en sådär 3år sen så kunde ja inte ens sova med lampan släckt.





Ha de gött
på återseende


Dagen =)

Hej o hå luden tå!

Nu e de helg eller de har ju vare de några timmar dock men ändå =P.

Så vad har jag gjort idag?
Jo jag har sutte vid en dator och letat lite bilder över Grekland och så hitta jag lite mer fakta som jag kopierade o la in i ett text dokument, o så måste ju vara ärlig och erkänna att jag surafde på lite annat oxå samtidigt. =)

O så har jag beställt ett mobilskal till Inger våran gruppledare och så beställde jag ett nytt skärmskydd till min egen mobil för de ja har nu e ganska repigt.

Hmm jo just de vi hade ju hand om lunchen idag med på jobbet så Inger och Harriet delade ut mat till alla och så hjälptes vi åt att ta hand om disken sen.
O så passade vi på att ta en tidigare fika på eftermiddagen för att mina älskade arbetskamrater hjälpte mej och hä iväg min gam teve som inte vill funka riktigt eller de e väl inge större fel förutom att den tjuter så man får ont i örona. =D
Så nu står den så fint i grovsopprummet.

Men innan vi åkte hem till mej för o ta bort teven så for vi bort på Vivstavarvs tjärn för o kolla när dom har öppet där, för vi ska dit och spela minigolf nån dag o sen käka go glass när vi har Sommarkotten.

Med Sommarkotten så menar jag att de e början på semester fast med jobbet. =)
Så vi hittar på en massa kul som vi ska till Söråker och käka lunch och fara runt allment och så ska vi ha en hemmadag på stan o då handlar vi lite kläder och harförlänga sommaren och seme de trevligt o även om vi inte handlar så prövar vi kläder och kollar vad som finns.

Hmm va mer för kul ska vi göra?
Jo vi ska ju hem till Inger våran gruppledare och så ska vi göra grekisk lunch där och så planera lite granna för julmarkanden.

Som vi alltid brukar göra när vi far hem till våra gruppledare, fast vi brukar ju även påbörja jobbet då och så fortsätter vi sen när vi kommer tbx från semestern.
Efter semestern så har vi 2 veckor med Sommarkotten för att förlänga sommaren och semestern lite granna. =)

Varje år så längtar vi till just våra 2 veckor före och 2 veckor efter semestern.
För att vi just hittar på en massa kul som vi alla fått önska oss fram till.
Så på måndag nästa vecka så tjyvstartar vi på sommarkotten eftersom Inger våran gruppledare ska vara ledig sista veckan innan semestern.

Och själv så tar jag 2 dagar extra med semester bara för att ja ska hinna och vara med på Karenebåtfestivalen nere i kära Valdemarsvik.
Förra året så var min syster höggravid när de var Karnebåtfestivalen men vi hade jätte kul för det.

Alltså tiden har gått så fort att de snart är 1år sen som min syster fick sin älskade lilla dotter.
Och det är snart 15 månader sen som min storebror och hans älskade Madde fick sin lilla dotter.
Tycker inte det är länge sen som mina småsyskon var små.

O nu så e dom snart 17,18 och 19år gamla.
O min storebror han e 32år o själv e jag 27.
Undra om mamma har hunne med tiden? Jag tror knappast de, me tanke på att jag som storasyster knappt hänger med mina småsyskon. =)

Nästa år så blir min älskade lillasyster vuxen för hon tar studenten då.
Eller hon e ju vuxen nu med för hon bor ju själv med sin lilla dotter och pojkvän.
Men i mina ögon så kommer min syster och bröder för den delen vara små.


Och själv så flyttade jag hemmifrån och upp till Timrå för snart 7år sedan och jag började på Tallkottens Resurscenter för snart 5år senadan, så snacka om att tiden bara flyger iväg.






Ha de gött mina kära läsare
På återseende




Dag 14 – I din handväska

För det första så använder ja inte handväska utan jag använder hälre större väskor men just nu så e min väska tom för den måste tvättas tsm med kläderna jag hade på mej idag till Ljustoprs Hembygdsgård.





Här e en bild på min väska när den va ny, nu e den inte alls så fin som på denna bild utan den e mer sleten. =)
Men jag kan ju förklara vad jag brukar ja i min väska. =)


1. Plånbok
2. Almanacka
3. Allers nyaaste tidning
4. Paraply ifall de börjar o regna
5. en massa små grejer som e onödiga att rabbla upp =D




Ha de gött
På återseende


Ljustorps hembygdsgård

Idag så började vi dagen med att vänta på att klockan skulle bli 09.00 för att ett par av mina arbetskamrater behövde gå på Apoteket Men medans vi väntade in tiden så kommer en personal från DC in till oss och frågar om vi kan åka och besikta bussen våran och de va ju inga problem så vi fick tid inne i stan (Sundsvall) 09.45 så de va ju bara att hoppa över Apoteket och fara iväg så sagt och gjort.

Efter besiktningen så for iväg upp till LJustorps Hembygdsgård för att fortsätta jobba med inventeringen och när vi kommer dit och går in i köket så ser vi att de har vuxit svamp i tröskeln vid dörrarna in till köket så då betämde vi oss att inte vara där inne så mycket utan bara i nödfall men sen efter att vi jobbat ett tag så va de ju dags för lite lunch och då kommer Inger och Harriet på de att den där svampen kanske har en massa sporer eller va de nu heter i luften som vi kanske får på kläderna och skorna.


Så Harriet ringde till sin man och prata lite med honom så han ringde nån som dom känner som jobbat med sanering av svamp förut....och nyheterna vi fick sen var allt annat än bra de va rent ut sagt KATASTROF för att de va som vi hoppades på att de inte skulle vara så när vi äte och de så va de bara och packa ihop för nyheterna som vi fick var som så att skorna var bara att bränna upp och kläderna vara bara att slänga i tvättmaskinen så fort som möjligt.


Men som tur va så hade vi ju inte rört eller något med den där svampen så vi kunde tvätta skorna med klorin och så när vi kom hem så va de bara och hoppa ur kläderna och lägga dom i en påse o sen in i tvättmaskinen...


Men imorron på jobbet så måste vi tvätta sätena i bussen för att få bort allt från den där svampen för får man in den i huset så sprider den sej värre än cancer. Så har dom otur nu i Ljustorp på hembygdsgården så e de bara o bränna ner huset.
Men som sagt vi får hoppas på det bästa att de går att sanera där.


Nu blir de inget jobb för oss där uppe på ett bra tag för vi måste ju vänta tills dom har sanerat där och vi vet att det är grönt.


Vill du veta mer om hussvamp så klicka HÄR eller HÄR
Nu har jag länkat till 2 olika sidor om hussvamp.











Här e bilder på den farliga hussvampen








Dag 13 – En favoritlåt

Min favoritlåt just nu är:

Ängeln i min säng med Titanix men tyvärr så finns inte låten på Youtube Men jag hittade en annan låt som ja tycker är jätte fin men som inte är just en favoritlåt men jag tycker väldigt mycket om den.



Hallå!

Nu så e man hemma igen sen en stund. Sen ja kom hem har ja inte hunne med så mycket.
Idag på jobbet så fick vi även lite finbesök av min komfirmationspräst Erika med sina 2 små barn, de va jätte kul o träffa henne igen, för de va ett tag sen sist.
Hon brukar kika in till oss på jobbet ibland när hon e på kyrkan mittemot, när hon har lite tid över.


Ska väl snart ta o göra iordning lite käk för de mullrar så dant i min mage =)
Idag så ska jag göra iordning Ungsfalu me pärer o sås yammi.

O medans jag väntar på maten sen så ska jag ta o fixa disken så jag blir av med det sista som ja inte hann med igår. O kanske att ja springer ut me lite skrot i sopprummet sen med så ja blir av me de.

Tror jag har legat av mej lite nu så de e fullt i kassarna som ja har allt skrot som ska sorteras =S




Lite nya bilder från torget idag:




















Ha de gött
På återseende





På jobbet

Tänkte slänga in ett snabbit inlägg nu när nätet funkar igen på datorn som vi får använda.

Jag har fått den stora äran att pröva på blogg´s nya utseende och den e riktigt sjyst tycker ja.
Tänker inte lägga upp nån bild på utseendet just bara för att de e en test men känner mej ändå stolt över att få pröva på det nya.

Men iaf idag e de en lugn dag på jobbet med de brukar de ju vara när det är onsdagar eftersom de flästa är lediga. Men det jag har gjort idag än så länge e att skrive in det sista i databasen som vi hade på papper från förra gången som vi var i Hembygdsgården.

O sen har jag o Maggan vare nere på Domus och handlat inför Lördagen då när vi ska med Fritiden hem till en av fritidsledarna, längtar tills på lördag nu.

Tills ikväll har ja inte många planer, men de kan ju ändras fort de. =)




Ha de gött
På återseende

 


Dag 12 – Bilder på ditt rum

Hmm vad ska jag välja för rum?

Jag har ju 2 rum o kök i min lilla lya så alla rum e ju mina =)

så jag tror jag bara väljer ut ett av alla rummen. =)






mitt V-rum









Hej o Hå

Imorse så var de ganska kallt ute när ja gick på jobbet, men nu såhär på em/kväll så e de riktigt skönt ute dock e de lite kvavt så kanske att de hänger regn i luften.


Men iaf idag på jobbet så fick jag ta hand om disk och kaffe för hon som egentligen har diskdag idag var hemma idag så då fick jag hoppa in.

Men de gjorde ju inte mej någe....efter morronfikat så var de dags o sätta igång o jobba o då fick jag sitta med lilldatorn med Ljustorps Hembygdsgård och lägga in alla prylarna i programmet, de som e de svåraste med det e o veta vad man ska ha för sakord eller lättaqre sagt ett samlingsord så man tex hittar alla textiler när man säker.


Men eftersom ja skulle sitta o jobba själv med det då våra gruppledare var upptagna med något annat som var lite viktigare så sa Harriet att jag kunde strunta i sakord så länge o så kunde vi skriva i de sen o vips så gick allt mycket fortare.

Så de höll jag på med fram till lunch, o efter lunchen så fixade jag med våran lilla disk och en jobbarkompis hjälpte till med disken, vi fikade lite tidigare eftersom jag och Inger skulle på kommun och knäppa kort på sommarvikarier som behöver namnbricker.

Och Harriet och dom andra utom en gick iväg för att låna om några böcker och låna några nya.
Min arbetskamrat gick på bibban imorse och skulle lämna tbx och även låna om några böcker men de bidde inte riktigt så utan hon lämnade tbx alla böcker även dom som vi skulle låna om.


Så just därför bidde de en extra sväng på bibban för några.


När vi kom tbx på jobbet så satt vi och funderade på vad vi skulle käka för lunch när vi ska ha Sommarkotten hemma hos Inger våran gruppledare.
Jo då kom vi på de att eftersom vi jobbar med Grekland så vill vi ju testa på och äta grekisk mat, så de bidde bestämt vad för grekisk mat och så sökte vi på goole efter en god grekisk efterrätt och vi hittade några stycken som verkade smarriga.


Så nu längtar jag tills nästa torsdag. =)










Timrå torget idag 12/6




Ha de gött
På återseende







Dag 11 – Min förebild

Mamma är min förebild =)





Hallå!

Idag på förmiddagen så hade vi lite palnering inför sommarkotten som vi ska tjyvstarta med nästa vecka eftersom våran personal ska vara ledig om vartannat typ.


Så de va ganska surrigt på morron o ganska rörigt om ja ska säja vad jag tycker.
Men iaf så gick hela förmiddagen åt till det o på eftermiddagen så va de väldigt lungt.
Satt o kollade igenom boken som vi lånat om Grekland men annars har ja väl inte gjort så mycker mer än o fixat fika.

O efter fikat så blev de en massa surr igen om dittan o dattan.
Så efter de så blev de inte så mycket mer jobb för min del.

Så jag kan nog säja att dagen har gått ganska fort vilket har vare skönt för ja känner mej småtrött.
O när ja kom hem så kände ja de att jag skulle gå ner på Svantes lite snabbt o handla te när ja ändå va på språng men när ja väl kom ner dit ja då va chommen ute på språng o skulle inte återkomma förrens en timme senare. Suck tänkte o så va de bara o knalla hem igen, så ja ska väl göra ett nytt försök om en halvtimme o se om denne har kommer tbx.



Annars idag så blir de nog lungt blir tvätt ikväll istället för igår, för jag o gubben tappade sugen när de började o regna och åska, så vi satte oss och spelade monopol o så va ja ju så dum o säja de att förloraren får bjuda på en chipspåse och gissa vem som förlorade då? Jo lilla jag så klart, hehe o de va inge kul alls.


Men men man brukar ju säja de har man otur i spel har man tur i kärlek. =)












Dagens Outfit: Mina nya jenas =)




Ha de gött
På återseende





Lite fakta om mej

[]snott den här listan

[x]fått den här listan

[x]varit på krogen

[x]kört bil

[x]varit full

[x]varit kär

[]bråkat med polis

[x]hånglat

[x]skolkat

[x]älskar eller saknar någon just nu

[x]somnat i skolan

[x]Fått utegångsförbud

[x]tittat på en solnedgång

[]sovit under stjärnorna

[x]blivit kittlad

[]Nördat framför datan en hel natt

[]uppträtt på en scen och gjort bort mig

[]blivit avstängd från skolan

[]hatat mitt utseende

[]gråtit mig själv till sömns

[]fått A på ett prov

[x]fångat en snöflinga på tungan

[x]dansat i regn

[x]hoppat i en vattenpöl

[]Är kär

[x]varit otrogen

[]dampat

[x]är singel

[x]fått snacka med rektorn

[x]har en bästis

[x]dansat inför publik

[x]Dricker

[]snusar

[]röker

[x]Tatueringar

[x]Piercad

[x]Född i Sverige

[x]Fuskat i spel

[]Varit i knytnävsslagsmål

[]Varit i en bilolycka

[x]Vill ha seriöst förhållande

[x]träffat en eller flera kändisar

[]hånglat på öppen gata

[]blivit utkastad från krogen

[]haft så fula kläder att jag blivit retad

[x]pratar illa om min egen vikt









Dag 10 – Ett favoritminne från 2011

Just nu hittar ja inget favoritminne från 2011, men jag får leta vidare. ;)

Go morron!

Go morron min kära läsare!

Idag så fick jag äran att vakna upp till ett soligt landsakp igen, men tyvärr e inte samma värme som igår. Men iaf så fick jag sovmorron fram till 09.33 o de va riktigt skönt de.

Mina planer för dagen e inte många.
Jag ska snart ta o käka lite frukost o sen så blir de o ta hand om min lilla lya.
Alltså ta o städa lite granna o sen ta hand om den lilla disk jag har, för en gång skulle så har ja inte jätte disk som ja brukar.


O ikväll 19-22 e de tvätt som gäller men denna gång i min tvättstuga istället för gubbens.
de va fullbokat i hans tvättstuga så då fick vi lov o ta min.

Här har vi sån lyx att vi kan välja mellan 2 tvättstugor eller de finns ju en till tvättstuga men den brukar inte vi använda.




Ha de gött mina kära läsare
På återseende





Hemma igen

Nu e jag hemma igen efter en skön dag på Birsta.
Fast de va ju mycket skönare o sitta på ballis måste ja ju ändå erkänna =)
Men ja e ändå nöjd med mitt Birsta besök för jag fick med mej ett par jeans hem och ett par tajts.

O så köpte jag en urgullig student Flodis till mamma som samlar på Flodisar (Flodhästar) o så köpte jag ett par superfina örhängen till min syster som hon ska få som försenad födelsedagspresent.


Sen efter lite shopping så tog vi oss en fika på Waynes Coffie, efter de så blev de lite mer shopping o så rundade vi av lite smått med för mej lite käk på Donken o sen en glass där.

Så jag kan ju inte påstå att jag ha vare speciellt nyttig idag men de gör inget för min del, men de gör ju inget för de e ju ändå helg o ja e ju skötsam i veckorna med små undantag ibland.

Men ja vill inte äta så mycke gosaker i veckorna eftersom de inte e så specielt nyttigt o sen absolut inte bra för vikten.

Jag kan ju inte påstå att ja e speciellt nojjig över min vikt men ja vill inte gå upp alla dom kilon som ja tappat på vägen..så om ni råkar hitta dom låt dom gärna ligga kvar där för jag saknar dom inte. haha



O sen de bidde uppehåll med träningen så har jag legat av mej kan ja tyvärr ärligt säja. =(
Inte bra de så jag har ju säkert gått upp något kilo.
Men ja fuskar iaf inte med mina promenader till o från jobbet o de tycker ja e bra.

Men jag vet ju hur jag e, jag kan inte träna när jag e ensam eller så o promenader blir de ju inte heller om de inte e nån som gör mej sällskp.
I sommar sen så får jag väl flörta med nån av mina syskon o göra mej sällskap o gå slingan runt Lejonberget.





Min jätte goa kanelbulle som ja åt när vi fikade på Waynes Coffie.








Ha de gött
På återseende







Dag 9 – En bild på ett bra minne

Denna bild e tagen från Lejonberget i Viken (Valdemarsvik) över Karnebåten (Karnebåtfestivalen)

Detta e lite grann av vad som finns på Karnebåten. =)







Ha de gött
På återseende





Morronpigg????

Alltså idag e de lördag och jag får en chans att sova iaf fram till 10 o va gör ja om inte vaknar första gången vi 7 men som tur e lyckas ja somna om men vaknar igen vi ca 8.10 men snacka om jobbigt försökte somna om men gav upp efter att a legat o vridigt mej i 20 min.

Så himla störande när man äntligen får sova ut.
Men de värsta e att ja kommer nog o ganska så trött ikväll istället =S



Man man ska ju inte klaga ändå för nu sitter ja här och lyssnar på Titanix nya skiva på spotify.
Och jag hade ju inte räknat med att detta album skulle vara något annat än kalas bra som alla andra skivor dom gjort, så i sommar sen när ja ska o lyssna när dom spelar så ska jag köpa deras nya skiva.

Jag kan nästan säja att jag redan hittat min favvo låt på deras nya skiva och det är: Ängeln i min säng.


Annars idag så ska jag med ett par kompisar på Birsta idag o köpa nya kläder o de ska bli kul de.
Men iof de e ju alltid kul o köpa nya kläder.







Ne nu kommer ja inte på mer att skriva.

Ha de gött
På återseende







Hej hopp i lingonskogen!

Idag har de vare en riktig slö dag på jobbet för de e många av personalen som va lediga idag.
O många brukare som hade hemma dag, fast de va ju mer folk idag än igår om ja säjer så.


Så vad har jag gjort idag?
De e inte mycket har mest gott o väntat på att skatteåtebäringen skulle komma så man fick veta om de skulle bli nå Birsta imorron eller inte.

Men som tur va kom dom o imorron blir de Birsta tsm med ett par kompisar o de ska bli kul.
För min ena kompis e även min andra kompis assistent. =)
de lät ganska invecklat de där hehe.


Men iaf imorron på Birsta så blir de minst 2 par byxor eller snarare ett par jeans och minst 1 par tajts (?) För nu e ju värmen på besök o då kan de ju bli ganska varmt med jeans, JAG VET jag har prövat  haha. O sen så ska vi käka något där med men vad vet ja ej ännu, men för min del spelar de ingen roll bara det INTE blir taccos.


Men iaf för att återgå till dagen så har ja mest sutte vid min dator på jobbet och försökt o sortera alla dessa bilder jag har utspritt överallt....o så har ja lyssnat lite granna på musik och komme fram till att The Playtones inte va så jäkla dåliga iaf.

O på lunchrasten idag så va ja in o prata med banken för att deras app inte har funkat för min del efter uppdateringen men men nu funkar den igen o de e kalas men lite jobbigt e de att ja som har både sparbanken och swedbank måste ha 2 appar istället för att göra som förut o logga in o ut för att kunna se de andra kontot för de går ju inte o göra som på nätet...


aja detta bidde ju invecklat så jag lämnar ämnet istället.
Men iaf efter de så gick ja o Maggan in på Ib och köpte oss en varsin bägare med 3kulor, o gott som satan var de.


När vi kom upp igen så va de bara o fortsätta med arbetet som vi höll på med eller inte höll på med, med andra ord. haha....Men de e skönt att slöa lite granna när de e fredag.
Fast vi hade ju lite nytta av allt surr för vi surrade ju lite granna om Grekland som vi jobbar med.

O så läste vi lite nyheter med och dom repotage som vi klippte ut för ett tag sen.






Här kommer lite bilder från dagarna:
















Timrå torget igår 7/6



skålen som den gröna skålen står på är egentligen 2 till 2 helt olika saker men eftersom vi ibland kan använda fantasin så vips så fick vi en jätte fin skål på fot =)

Det samma e med den breve.






Snygga gardiner fick vi upp med (fast dom ska ju inte sitta där jämt utan bara när vi har Fritiden på fritidsvåningen som vi döpt DC till på kvällstid)



Dom här snygga gardinerna e köpt på IKEA i Birsta



snygga fat fick vi tag på på EHJ här i imrå =)



Faten när dom blivigt ihoplimmade med "foten" och vips så fick vi snygga kakfat



Självklart så måste vi ju ha gofika när vi jobbat så bra. =D



Mumms




Ha de gött
På återseende





Dag 8 – Ditt favoritklädesplagg just nu

Just nu e de ett par svarta träningsbyxor som jag fick från Allers igår i min brevlåda.

Inte för att de ser ut som träningsbyxor då utan mer som ett par tunna sköna byxor.
Dom passar skit bra nu när värmen e på besök. ;)








Ha de gött
På återseende





Pigg o kry igen =)

Nu så e jag på bena igen o de känns underbart.

Fast idag så tog jag sovmorron eftersom ja ville känna efter först så att ja va helt okey i magen.
Så idag så sov ja fram till 08.30 ca kunde inte somna om igen så de va bara o kliva upp o fixa iordning sej.

Jag drog iväg på jobbet vid ca 10.30 så det blir en halvdag för min del o så e de ju Fritiden ikväll med, som ja först hade totalt glömt bort men eftersom ja känner meju så pass pigg så tänkte ja att ja skulle gå.


O vad har ja gjort sen ja kom på jobbet, jo mest tage de lilla lugna o sen efter lunchen så gick jag o Maggan min kompis/arbetskompis på EHJ (Erikshjälpen) och handlade lite assietter till Fritiden.
vi fick tag i 3st jätte fina eller de va ju många fina men ja tyckte att just 3 av dom va lite finare än dom andra, det var hmm hur ska jag förklara lättast?

De var typ som frostat motiv eller hur man nu säjer (bild kommer senare)
Med rådjur ohh dom va så fina så jag blev lite avundsjuk att jag inte såg dom till mej själv.



O så nu till 2 fikat så bjöd Katja (DC personal) på gräddtårta med jordgubbar på o de va jätte gott.
Hon bjöd på de eftersom hennes son har fyllt år och så blev de över, så istället för o kasta så bjöd hon oss, vilket jag tycker va jätte gulligt av henne.




Ha de gött
På återseende





Sjukstuga =$

Hej min kära läsare och förlåt att ja inte uppdaterat på 2 dagar men jag har varje sjuk så jag har inte kunnat sitta något alls vid datorn.

Detta e första gången på 2 dagar som ja känner mej frisk nog att kunna uppdatera bloggen.
Tänker inte på detaljer om vad jag vare för sjuk men de har inte vare nå kul alls utan jag har legat på soffan hela dagarna o har inte haft någon ork eller lust till något.




Men iaf om ja ta allt från början så i måndags så gick ja till jobbet fast jag egentligen skulle ha stannat hemma för ja mådde anka redan då men efter att ja vilade en stund på lunchen så blev ja lite piggare så jag orkade med resten av dagen, men tog bussen hem. Jag som alltid annars går hem eller cyklar beroende på.


Men sen på kvällen så var de bara lungt, gubben var över en sväng o hjälpte mej med en sak.
Sen så låg ja bara på soffan.



Igår så låg ja på soffan från de jag vaknade o de tills ja gick o la mej praktiskt taget.
Kollade på 2 filmer igår som ja inte sätt på sjukt länge.


O idag så känner ja mej mycket piggare och mår bättre.
Så idag skulle jag o gubben grilla om vädret håller i sej.
O så har ja tänkt att försöka ta itu med disken tror ja, ser förjävligt ut i köket men men de e sånt man får ta när man e sjuk.


Imorron blir ja hemma från jobbet igen bara för att va säker på att ja e helt frisk och inte smittar ner mina kamrater.

På lördag så tänkte ja dra in på Birsta med ett par kompisar o handla lite kläder.


Glömde ju o säja att de va Hanna. J som vann BB 2012
Själv så tycker ja att de va rätt person utav dom som var kvar i huset.



Filmerna jag kolade på igår:







Ha de gött
På återseende






Go morron!

Idag så vaknade ja resan vi 09.45 men klev inte upp förrens vid 10.20 ca, de va så skönt o ligga kvar i sängen. O så har ja hunne med lite frukost o en dusch.

Idag blir det oxå en lugn dag, det enda som är planerat är tvättstugan o sen BB finalen ikväll.

Men igår kväll så fick ja lite egergi så att ja städade rent inne i mitt ena förråd.
Så ligger det inte grejer huller om buller där inne. =)


Om 2 dagar så e de exakt 1 månad kvar tills jag har semester och åker ner till mamma, pappa o mina småsyskon på ca 2½ vecka.

De ska bli underbart att få åka ner o träffa familjen igen som ja inte har träffat sen i julas.
Så de e ju tur att de finns telefon.


Har inte så mycket att skriva nu heller, de e för tidigt på morron de måste va därför hehe.


Ha de gött
På återseende





Hallå!

Som svar till dej som skrev och frågade om ja hade damp:

Nej, jag har inte Damp men ja kan få när ja sätter den sidan till. =D




Ha de gött
På återseende






Go morron!

Idag så blir de en lugn dag för min del.
Har inte så stora planer för dagen förutom att ta de lilla lugna.

Skulle gjärna vilja ta en cykeltur men de e ju ganska så regnigt ute och enligt väderkartan i mobilen så ska det regna idag o typ hela veckan. =/


O jag har inga regn kläder så just därför så håller ja mej nog inne istället, för de e ju inte så lyckat o cykla med paraply. hehe





Detta blir ett kort inlägg för ja har inte så mycket o skriva om just nu.



Ha de gött
På återseende





Dag 7 – Några bilder på dig och dina vänner.

Nu har ja ju inte frågat mina vänner om ja får lägga upp bild på dom så de får vänta.
Men ja kan ju alltid lägga upp bilder på mina 4 fotade vänner för dom brukar inte protestera när ja lägger upp bilder på dom hehe.





Min kisse Lucaz



Min kisse Sigge




Mammas hund Bosse och Katten Malin =)





Min vän och arbetskamrat Jossan (Fick lov av henne att lägga upp bil) Tycker denna bild e så fin på henne fast hon kollar i mobilen =)




Jag o Jossan när vi var och lyssnade på Titanix, om ja inte minns helt fel så va de på FP i Sundsvall.

Ha de göt
På återseende





Dagen i Ljustorp

Idag så började dagen med att vi skulle vänta in Inger våran gruppledare innan vi skulle åka vidare upp till Ljustorp.

O jag som trodde att de skulle gå fort men ack så fel ja hade, de tog lite över 2 timmar innan hon kom så vi kunde fara iväg.
Men iof de bidde ju inte så mycket jobb på morron utan jag o en kompis satt vid datorn och gjorde typ ingenting vättigt iaf.

Väl uppe i Ljustorp så var det härligt väder och dom andra började att göra iordning lite fika o sen värma på matlådan sina. Jag, Inger och Harriet började med att kolla igenom vad vi hade kvar på nerevåningen innan vi gick upp på vinden och började inventera.

När vi var klara med det så var det dags för min del att värma på min matlåda o käka lite granna, sen gick jag o Jossan min kompis ut och fottade (?) lite granna i det soliga och varma väder.


När vi kom in sen så var de bara att knalla upp på vinden och hjälpa till o skriva ner i blocket.
O jag kan ju säja att de har gott hyfsat bra idag, de bidde lite gnabb mellan mej och Harriet som vi senare rädde ut när vi båda hade lugnat ner oss.



Här kommer lite bilder från dagen:




Denna e visserligen inte från idag med det får ni ha överseende med. =) Bilden är från 30/5



Ännu en bild från 30/5



Bild från igår 31/5



Oxå en bild från igår 31/5



31/5



Idag 1/6

















Vet ej vad denna egentligen var till för, men nu så ligger den på gräsmattan framför trappan.





























Snart e de midsommar längtar tills den veckan för då kör Sommargympan igång. =)



Här ligger vår fina gul blåa fana så fint ihopvikt =)



Det bidde många fina bilder från Ljustorps Hembygdsgård idag 1/6-12



En skön låt med Eddie meduza
Ha de gött
På återseende





RSS 2.0