Jahå!

Ja, då va de dags igen då, Åskar e ute och går igen men Blixten verkar han o lämnat hemma för en gångs skull =D.

Hmm, va har man gjort för någe idag då? Ärligt talat ¨så har ja inte gjort allt för mycke.
Var min sista dag idag på hundsimmet.
O när ja kom hem så kollade jag på film "Prinsessan o Grodan" Den e väl inte överdrivet kul som ja trodde men men den va ju iaf inte dålig.

En film ja ska köpa vartefter o de e "Trassel" jag har sätt lite av den hemma hos min förra kontaktperson
när hon starta den till sin dotter.
Den tyckte ja va kul, mycke roligare än "Prinsessan o Grodan".
Men ett par filmer som ja med ska fixa det är "Nany Mcphee" jag har bara sätt 1an men den e super kul.


Nee de går inte, kan ju inte sitta här o häcka för de blir bara tråkigt.
Undra om man kanske ska rota runt lite i frysen o se vad man kan hitta på för kul till middag idag.
E grymt sugen på fisk men ja har ingen potatis hemma o jag vill inte dra iväg till Ica i denna väder, eller kanske inte ens om de vore bra väder för ja känner mej extremt lat idag.


Föresten imorse så åkte min dator iväg på sevis så om 14 dagar så kanske den e hemma eller med lite tur tidigare. =D


Aja ha de gött mina vänner
På återseende



       

Hej hopp!

Idag har de vare en bra dag tycker ja.
Min dag började med att ja va tvungen o ta en dusch, för man vill ju va fräch första skoldagen.
(Går i skolan en dag i veckan) O så fick vi träffa våran nya lärare som vi ska ha i kursen Barn & Ungdom.
Hon var en trevlig prick. Men iaf på lunchen så var jag och pratade med Anki på hundsimmet, och jag ska jobba min sista dag där imorron (har jobbar där i ca 3 ½år en dag i veckan) Det ska bli kul att få pröva på någe nytt men samtidigt så kommer jag att sakna det stället.
Så imorron ska ja bjuda på lite fika där som tack för att jag har fått vara där och praktisera.



Nu så har jag även bokat tid för upphämtning av min sjuka dator. Så har ja tur så han/hon snäll och slår en pling när hon/han e här så ska jag springa hem en snabbis och lämna över datorn så den kan få lite Pencielin så den blir frisk igen,och nej för dej som tror att jag har fått virus i den, det är fläckten som har pajjat.


Ikväller så blir det en lugn dag ska se Säsongstarten av House ikväll kl. 21.00 på 4:an.
Och så ska jag o Danne käka köttfärssås och Spagetti till middag.
Nej, vi är inte tsm men vi är kanske på väg tbx till varandra de vet ja ej men jag tycker mycket om honom för den person han är, men som sagt tiden får ha sin gång.


Men just nu längtar ja som en ja vet inte vad tills på måndag 5/9 för då kör Gympan igång igen med Korpen, men ack vilken träningsvärk ja säkert kommer att få om ja känner min kropp rätt =D
Jag kanske har sagt de nån gång förut här på bloggen men de skiter ja i om ja tjatig för jag skriver de jag tänker på =D.


Ne, nu ska ja ta itu me mitt hem tror ja för de brörjar bli ganska rörigt här tycker ja, o så måste jag tömma tvättkorgen på rena tvätten så ja kan fylla upp den igen med smutstvätt =).




Ha de gött ellesammans.

På återseende.






Tjoho!

Hej o gå va de går!

Nu har ja äntligen ringt servis för min sjuka dator.
Och jag ska ringa ett ställe så dom kan komma och hämta min dator.

Men de ska ju inte alltid gå smärtfritt, för nu när ja skulle skriva ut fraktsedeln som jag fick i min mail så funka inte de me min lilla dator fan´s j***a skit ursäkta mitt ordval men ja blir så förbannat less när ingenting ska funka, jag prövade även att starta upp min stora trotts att fläckten inte funkar för att iaf kunna skriva ut men icke de ville inte funka fast de har gjort de förut.


Så nu hoppas jag att ja kan skriva ut på skolan imorron, funkar inte de då får ja spader.

men men shit the same nu ska ja ta o ränsa kattlåda o sen gå över till gubben som ja kallar honom för o så ska vi fixa lite mat o sen ska ja försöka att inte bränna fler proppar idag.


Ha de gött
På åter seende.




Hej hopp i Lingonskogen!

Idag så har de vare en rätt bra dag, har följt med och lämnat grejer till stället där Syrran o Flinta ska bo med bebben.

O nu på kvällen så har ja väl inte gjort allt för mycke.
Ska kolla på film med mamma lite senare o så ska vi snaska lite godis.


För en liten stund sedan när ja va inne på fejjan o kika lite så hade en kille lagt upp en jätte rolig anons på blogget jag skratta så jag fick tårar i ögona.


http://www.blocket.se/uppsala/Husflugor_35491599.htm


Imorron så e de dags för mej o mina kissekatter att åka hem igen, det ska både bli skönt men även tråkigt. Jag ser mest fram emot 5e september för då kör Korpen igång igen o då blir de hård träning igen. =D


Ha de gött
På återseende.



Go Natt!

Idag har jag inte gjort så mycke för att ja tycker att denna dag han knappt börja innan de snart e dags o krypa ner under täcket o dra timmerstockar.

Ska väl kanske skriva nånting om vad man ha hittat på idag.
Jag har varer hemma praktiskt taget hela dagen, men de har blive ett par vändor ner i tvättstugan, o så har vi vare nere på Viken en sväng mamma, syrran Flinta, jag o självklart Stephanie. Vi var in på Hallings (Vikens aktionsbyrå) och där hitta vi en tavla som min farmor målade 1979, självklart va mamma tvungen o köpa den, o sen köpte dom även present till Flintas syster och systerdotter som fyller år. Flinta o syrran va o kollade bland dom få frissor som finns här ner om de fanns någon klipptid för honom men de närmsta som fanns var på Måndag när han jobbar så de gick ju inte, o en hade inte tid förrens om 2 veckor, trots att Viken bara e en liten bonhåla =).


Imorron på eftermidagen så ska jag o mamma in till stan och träffa en kompis som ja näst intill vuxit upp med.





Hellu!

Igår när ja skulle gå till mina gamla kontaktperson så stötte ja på Stefan från Titanix, han skulle in på Kiosken Fredag o handla godis sa han. Själv tyckte jaq de va jätte kul o träffa honom igen för han e en riktigt trevlig prick, lika så hans bandmedlemmar. Jag kan me gott samvete säja att jag ÄLSKAR deras musik, speciellt deras nya skiva. O jag tackar min kompis Jossan för att hon frågade mej för länge sen om ja ville följa med o lyssna på Titanix när dom skulle spela i Bergeforsen hemma.

Men iaf jag träffade min gmala kontaktperson och det var riktigt trevligt de.
Sen på kvällen så grillade Flinta, o han e riktigt duktig på de för köttet blir riktigt mört o fint.

Efter maten så drog jag iväg till en kompis o va där i några timmar, o så e hon kattvakt åt en jätte mysig kisse, en långhårig sköldpaddsfärgad tjej.

Idag vet ja inte vad ja ska hitta på men de e sånt som märks.

Ha de gött
På återseende.



Fira Morfar!

Igår så var Mamma, syrran, mina små bröder o syrrans kille o så lilljänta så klart iväg och firade morfar för han fyller 81år idag. När vi väl kom iväg så gick resan in till Norrköping bra, när vi kom fram så fick mina små bröder vänta kvar i morfars lgh medans morfar o vi andra for iväg o köpte fika och en present till morfar på Citygross.
Sen for vi hem till morfar och fikade och surrade en massa. Vi var hemma i Viken ca 22 nånting, då var iaf jag väldigt trött, men de dröjde ett tag innan man kom isäng.




Idag ska jag först iväg och träffa min gamla kontaktperson, det ska bli väldigt kul för de var ett tag sen som hon och jag umgicks, Sen efter de så ska man hem o äta lite granna sen ska ja iväg o träffa en kompis som ja lärde känna andra dagen i 7an.


Nu vet ja inte va ja ska skriva så då struntar ja i o skriva mer helt enkelt hehe.

Hej hopp i lingonskogen
På återseende.


Seg dag!

Idag har det vare en seg dag tycker ja.
Jag vaknade vi 09.30, o vad har ja gjort för nytta en ja vaknade jo praktiskt taget inget alls eller jo jag har tage en lång promenad me Bosse (mammas hund). Sen har ja tage en liten promenad ner på ica en sväng o där träffade ja på min gamla kontaktperson, men ja upplevde henne som lite stressad men kanske inte så konstigt för de e ju inte så lätt att gå handla med 2 småbarn med sej. =)

Jag tycker att denna dag har vare ganska seg, men snart kommer pappa hem och då lär de bli lite mat o sen efter de så ska jag o mamma upp till en vänninna  och gammal granne men även blivande granne igen. =).

O så e ja lite småsur på min telefon för jag fattar inte hur ska ska kunna få in mina bilder i datorn för datorn hittar inga drivrutiner så att den kan ta emot bilderna.
En kompis till mej har försökt o hjälpa mej för hennes pappa har med en Samsung, men ja får inte till de iaf. =S, Så jag får väl hämta nån bild som passar på nätet om ja nu vill ha nån iaf under denna vecka som jag är nere hos Mamma o pappa.


Hmm undra vad ja ska hitta på nu då nu när jag har uppdaterat bloggen lite granna??????
Kanske ska gå ner o göra mamma sällskap eller om man ska ner på ica igen o handla för våran väninna ville att vi skulle ta med lite fikabrö när vi kom upp.

Ne nu ska jag avsluta detta för mamma vill mej någe.

Ha de gött alla mina läsare.
På återseende. =)

Valdemarsvik

Hellu igen!

Nu har vi äntligen landat i Viken igen, är och hälsar på mamma o C/O, ska stanna här en vecka.
Sen tar jag med mina 2 katter som har vare på semester hos mamma och åker hem.
TYcker att det ska bli skönt o få va hemma med mamma o C/O en vecka igen. Och nu har min syster fått sitt efterlängtade barn, jag har inte fått träffa bebisen än, för mamma, syrran o hennes kille o bebben så klart e inte hemma just nu.


Ne nu vet ja inte vad ja ska skriva, för jag är ganska tom i bollen eftersom att det blev sent inatt o så upp 05.30 o iväg med bussen till tågstationen 07.55.

Jo en sak ska jag skriva att jag längtar tills på Onsdag för då ska jag få träffa min gamla kontaktperson jag hade när ja bodde hemma, jag hade henne i 5år innan jag flyttade hemmifrån, nu har jag en ny kontaktperson sen ca 3,5år och henne trivs jag jätte bra med.


ha de gött alla läsare
På återseende =)


Nu sitter lillebror o jag på tåget på g fr...

2011-08-20_08_31 (MMS)

Nu sitter lillebror och jag på tåget på g från Sundsvall - Norrköping.


Hellu!

Idag har dagen flytit på bra tycker ja.
Vi var hemma hos en av våra gruppledare idag, och där så målade vi på stenar och till lunch så grillade jag hamburgare till oss.

Efter jobbet så for jag o lillebror in till stan för o gå på Selånger marknad, dit så gjorde vi sällskap med ett par kompisar till me
På markanden så köte jag 2 filmer till mej själv, (Shrek tredje gången gillt och prinsessan och Grodan)
min broder köte ett snyggt örhänge och en tröja där det står "Jag är inte rasist jag hatar alla" på, o så köpte jag en snygg tröja åt mamma.

O nu senare på kvällen så har jag och lillebror packaet ner kläder i väskan som vi ska ha med oss ner till mamma imorron.

Nu ska ja snart upp o hämta tvätten från tvättstugan.
men innan dess så ska jag gå över till min Xkille o terra honom lite granna.

Bilder kommer sen för just nu orkar ja inte fixa de.

Ha de gött på återseende =)

Inte min dag!

Idag har dagen börjat ganska bra eller väldigt bra ska man väl säja.
På morronen fick vi studiebesök från Aktivator som jobbar på våning 4 i vårat hus där ja jobbar.
Dom ville veta lite granna om kognitiva hjälpmedel + lite om hur de kan förendra ens liv med ett enkelt litet hjälpmedel, så då fick jag berätta min historia, Jag har ett lättare funktionshinder och det innebär att jag har väldigt svårt att komma ihåg saker och ting, så jag har ett hjälpmedel som heter Handi som hjlälper mej att komma ihåg saker mm, så då fick´jag berätta hur den har förändrat mitt liv.

Men nog om de nu.
Sen när dom hade gott så åkte vi in till Birsta vilket är vårat köpcntrum och där käkade vi frukost på IKEA först och det bestog av Fil, macka med ost, bacon, kokt ägg, äggröra och en kaka och så tog jag äppeldricka till det för jag tycker att deras läsk smakar blääää. Efter IKEA så for vi upp på Clas Ohlsson o handlade lite. Jag fick sluta tidigare idag för att ja skulle på Willys o handla hem lite mat, men ja han o handla färdigt innan dom andra for hem så att ja kunde åka med dom hem igen. Så då har ja känat in 34kr i busspengar. O nu när ja kom hem så skulle jag ringa felanmälan på min nya dator som ja bara har haft i 4a månader, så nu sitter jag med min mini dator och bloggar.
Men ja kan säja såhär att jag HATAR telefonkö haha.

Ne nu ska min bror färga underhåret svart på mej så då blir jag både blond och svarthårig =)

Ha de gött alla läsare.




Min dag har vare halv rutten.

2011-08-17_20_15 (MMS)

Min dag har vare halv rutten.


Dagen i ett nötskal

Idag har min dag inte börjat någe bra.
Det började med att jag vaknade en timme före klockan.
O så va de meningen att ja skulle vara på Hundrehab idag men de va bara det att människan som har stället dök inte upp och efter att ha ringt henne några ggr o inte fått någe svar så ringde jag upp på dagcenter där jag jobbar annars så jag får vara här uppe idag.







Hej Världen!


Jag e ny på bloggen.


Har aldrig bloggat förut men kände att jag ville pröva på
.


                         


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0