Sista semesterveckan

Igår så gick ja in på min sista semestervecka...På måndag e de jobb igen men ska bara jobba 2 veckor för sen ska jag o brorsan åka ner till mamma igen fast jag ska bara stanna då en vecka o så tar jag med mej mina katter hem och lämnar kvar min bror eftersom han börjar skolan och sen så bor han ju hemma fortfarande. =)
 
Men iaf planerna för denna dag e som så att vi ska bort på byn och käka glass tsm med en kompis o sen så ska vi på ica o handla innan vi går hem.
 
Eftermiddagen bjuder väl inte på så mkt annat roligt....inte som är inplanerat iaf.
Ikväller så tänkte jag o brorsan gå på de nest sista passet med Sommargympa.
 
(fick ju muta honom för att han skulle gå med på att vara med på passet) hehe
Om ja säjer som så så e han ju ingen sportfåne eller så.
 
 
Ne nu har ja inte så mkt mer att skriva om dagen.
Nu ska jag gå o väcka min bror så vi får käka lite frukost.
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Bad dag =)

Idag så vaknade jga ganska sent eller sent för andra, men iaf så vaknade jag 11.20 och de va riktigt skönt att sova så länge.....men iaf när ja fått liv i min bror så käkade vi frulle på ballis i den heta solen.
 
Men vi blev inte så långvariga på ballis (balkongen) pga av värmen så vi hoppade i våra badkläader och knallade bort på Tjärn och badade o där var vi några timmar innan vi gick hem igen och fixade med middag o lite annat.....
 
 
Efter middagen så hjälptes grabbarna åt alltså min bror och gubben att få över tvättmskinen till mej som ja fått av gubben o sen så bytte vi ttvbänk eller gubben köpte ny på IKEA igår så jag fick överta tevebänken han fick av mej som jag en gång fick av min kompis Jossan.
 
När vi var klara med allt så drog jag o brorsan bort på Tjärn igen och badade igen och så hade vi med oss hans nyinköpta boll en sån där med trådar på ungefär som en igelkott fast den har trådar eller vad jag ska kalla den för runt hela sej...den e svår att beskriva kanske lägger upp bild på den senare..
 
Men iaf så hade vi jätte kul me den och vi kastade den fram o tillbax mellan oss o när vi hade badat en stund så skulle brorsan gå upp o kolla klockan o då upptäckte jag min klantskalle att jag hade mina nycklar kvar i fickan på mina shorts som jag badade med, men som tur e så hade ja ju inte tappat dom så jag kastade uoo dom till brorsan så han fick lägga dom på handduken...så snacka om bon tur.
 
 
Ne nu ska jag vara lite social mot brorsan.
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Blandad dag =)

Jag väckte min bror vid 11 tiden idag men fick inte upp honom förrens vid 11.30 snåret nån gång imorse.
Efter att vi hade käkat frukost o smält de lite granna så tog vi våra badkläder och gick bort på Tjärn och badade en stund, fast de va ju ingen direkt sol eller nån jätte värme ute idag men de va faktiskt varmare i vattnet idag än förr går när vi var o badade, men vi var ju inte dom ända knasbollarna som badade idag. =)
 
När vi hade badat färdikt och komme hem och bytt om o de så drog vi in på Birsta en sväng men när vi väl kom dit så hade vi glömt va de va vi skulle göra....men iaf så fick ju hälsa på min vän som jobbade...
 
Efter de så gick vi på ÖoB och köpte 8 par strumpor till min bror för 5kr/st....
När vi var klara me de så gick vi och kollade om de fanns någe mobilskal eller skärmskydd tills hans mobil, men de fanns inte på någe ställe på Birsta City...
 
Så vi gick ppå donken och köpte 2 cheesbörgare var, sen gick vi på Ikea och kollade på tvbänken som gubben ville ha..när vi var klara me de drog vi på Dollar store, men när vi väl kom dit så var de stängt =(
så då fick vi gå på City Gross o handla istället...
när vi var klara de och stog o väntade på bussen så var den sen, o när vi väl kom ner på Navet så han vi som tur var med våran buss hem mor Timrå men vi kom inte så långt för det hade hänt en olycka på vägen med en moppedist, så vi blev stående där ett tag innan de kom en till ambulans och polis.
 
 
Nu på kvällen så har vi inte gjort så mycket, men ska väl snart se film igen. =P
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Hellu!

Idag så vaknade jga vi 11 igen o de känns ruskigt skönt att sova så länge på morronen eftersom ja vet att snart e de slut på de roliga då jobbet börjar igen.
 
Men iaf idag så har brorsan o jag inte gjort allt för mycke mest tage de lilla lugna, de va meningen att vi skulle ha åkt på Dollar store men de bidde inte så, så vi tar de imorron...o så har ja lovat brorsan att om de e bra väder så ska vi dra på Tjärn o bada.
 
Så va har vi gjort för kul idag förutom typ ingenting så har vi kollat på film:
 
 
Den filmen kan ja verkligen rekomendera för den som kan hålla sina nerver i shack hehe
själv hade jag nog stryp hunden för länge sendan om de hade vare min... inte seriöst alltså men ja hade nog fått nog innan hunden hunne blive gammal... me tanke på att den hunden tuggade ju i sej allt han kom åt o då menar jag ALLT. hehe
 
 
O nu så här på kvällskvisten så blev brorsan o ja sugna på någe sött igen så vi bakade en kladdkaka som nu står i ugnen och gottar till sej.
 
Ska nog mezza över till gubben o höra om han e sugen på o se sista filmen med Asterix & Obelix.
 
 
 
Vi såg dom andra 2 igår.
 
 
Annars så blir de nog nån annan film i högen i brist på annat vättigt att göra. =P
 
 
Ne nu ska jag strax va lite social mot min bror.
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Hej hopp!

Idag fick jag en härlig sovmorron, jag vaknade några min efter 11 och de va riktigt skönt de.
De va inte så lätt att få liv i min bror, men å andra sidan så kan man ju inte begära för myket me tanke på att han e ju tonåring o ja vet ju hur ja själv var i den åldern...kom inte mamma in o väckte en vid 11-12 snåret så kunde man sova bort hela dagen. =)
 
 
 
Men iaf våra planer för dagen är att dra bort på Tjärn och bada, o när vi har badat klart o de så ska vi upp på affärn och köpa krossade tomater till köttfärsåsen som vi ska käka till midda idag.
 
Ikväller sen så antar jag att de blir film som igår.
 
Igår såg vi filmerna:
 
 
 
Filmer jag kan rekomendera.
 
 
Här kommer bildspelet med bilder från Örebro som jag lovat =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 

Träning + lite annat

Igår så åkte jag och min lillebror Magnus hem till mej i Timrå, och han ska va hos mej nu i 4a veckor.
Resan igår gick riktigt bra, vi bytte tåg i Gävle.
 
Idag så vakande jag vi 10 men låg och drog mej en stund i sängen...sen fick ja väcka min bror Magnus ett X antal ggr för han va ganska så trötter av sej, men när ja väl fick upp honom ur soffan där han sover så tog vi min Shopping vagn och min ryggsäck och for till Birsta och handlade mat + lite annat, och eftersom ja hade glömt och handla hem frukost så fick vi åka in till Birsta på tom mage men ja va så snäll att jag bjöd min bror på frukost på Mc Donalds i form av 2 cheesbörgare och en cola som vi delade på
så de kallar jag en fin frukost.
 
 
Men iaf efter all handling så tog vi bussen hem, o ute har de vare sånt härligt väder att vi bytte bara om till badkläder när vi kom hem och drog iväg till Tjärn och badade en stund, först va de svinkallt i vattnet, men efter en stund så va de inte så kallt längre utan riktigt skönt.
När vi var hemma igen så gjorde vi iordning grillen och grillade lite kött och tog klyftpära till de och så B-sås gött....
 
 
Nu på kvällen så tog jag med min bror på gympa, och han tyckte att de va riktigt pinsamt först, men han försökte ändå hänga med så gott han kunde och trotts att han hade lite ont i sin ena fot.
 
Nu har han ducshat klart o jag har inte så mycket mer att skriva så vi ska väl strax gå över till gubben och kolla på film.
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Tjabba tjena hallå!

Tjenna mina kära läsare!
 
Idag så har ja inte gjort så jätte mycket, mamma väckte mej vid 07.30 för vi skulle åka ut till syrran o hennes kille för vi skulle gå tipspromenad som av deras grannar gåller i....De va inga lätta frågor direkt så jag fick bara 4a rätt men när vi kom in sen så fick vi en skiljefråga och då skulle vi gissa vikten bå några böcker och när ja ska gissa vikten på någe så tänker jag mjölpaket så jag gissa inte så mkt fel på vikten...böckerna vägde 2,9 kg tsm och jag gissade på 3kg.
 
 
Innan vi åkte hem så fixade Flinta syrrans kille lite med extraljusen på mammas bil och fixade även med nån kabel till sterion i bilen...när han var klar med det så åkte vi till Rimi och handlade lite till middagen, när vi kom hem sen så va ja så sjukt trött att jag valde att gå lägga mej i några timmar skulle ha sove 2 timmar men när alarmet ringde på nallen så va jag fortfarande trött så jag stängde av alarmet och somnade om tills Marcus kom in och väckte mej o frågade om ja skulle sova bort hela dagen =)
 
Så en sak e säkert att ja e ingen morron människa.
 
 
Ne, nu ska jag ta o göra lite annat.
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Titanix =)

Ikväll så var jag och min bästa kompis Carro på Titanix (dansbandet) och det var helt fantastiskt som alltid när jag e på deras spelningar.
 
Tyvärr e de inte så ofta man får chansen att träffa dom då jag bor så långt ifrån Viken och sen så spelar ju dom runt om i Sverige.
Men jag tar vara på stunderna som jag får när dom spelar i närheten.
 
Som idag så tog jag med min bästa kompis Carro när Titanix spelade i Norrköping, förra året så var hon och jag på Titanix när dom spelade på Fyrudden i Gryt och de va minst lika trevligt förutom vädret då då.
 
Idag/igår så hade vi riktigt tur med vädret de va väl inte så jätte soligt men de va inte heller kallt på någe vis...
 
 
Jag filmade ganska mycket med mobilen nu när vi var på Titanix men tyvärr så blev ju ljudet kasst då de blev för högt för högtalaren i mobilen så ljudet bara skrålar så man hör knapt någe av det Maria sjunger. =(
Men ja fick ju iaf en massa fina bilder.
 
Kan lägga upp lite bilder här imorron.....
 
 
Jo just de måste även berätta de att när jag skulle gå över kyrkogården så strax innan ja kom fram till den så började min musik och små hacka och sen när ja kom in på kyrkogården som ja måste passera för att komma hem till mamma..men iaf så först så blev ja helt iskall på ryggen och armarna och sen så fick ja spänningar i huvudet, de va väldigt obehagligt och klockan va ju inte ens 23.30 när jag gick äver kyrkogården.
 
 
Nu ska jag ta och krypa ner i säng.
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 

Hemma i Valdemarsvik igen

Nu e vi hemma i Viken (Valdemarsvik) igen efter att vi har vare några dagar i Örebro hos min storebror...
Dagarna hos min bror har vare sådär alltså både bra och dålig.
 
Vi har tyvärr inte kunnat göra speciellt mycket när vi var i Örebro eftersom vädret har vare dåligt.
Men vi han med en tur till Örebro slott och det va jätte kul.
 
 
Men iaf så kom vi hem till Viken igår och de va riktigt skönt att få sova i en riktig säng igen efter att ha fått sova på soffan dom dagarna dom vi var hos storebrorsan.
 
Ikväll så ska jag med en kompis på Titanix och de ska bli skitkul rent ut sagt.
Min kompis och jag var på Titanix förra sommaren med fast då spelade dom på Fyrudden i Gryt och denna gång ska dom spela på Kårhuset Trappan i Norrköping.
 
 
Lägger upp en litet bildspel så fort jag har sparat ner det i rätt format  =)
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Örebro

Hej hopp!
 
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg.
 
Nu har vi vare ca 1 dag i örebro och vi har inte gjort så jätte mycket men vi var ut på en liten Sighting tur för först hitta en loppis men både den vi hittade och Eriks hjälpen var stängt men så tog vi en sväng på Myrerna men vi handlade inte så mycket där för vi tycker att de va så dyrt där, men jag hittade ett par badshorts och så hittade ja en broderad flodhäst tavla  och då satt flodhästen i ett badkar med några ankor och jag visade den för mamma som blev helt lycklig så den köpte jag till henne och så köpte jag en kossa till min moster.
 
Bilder kommer senare på mitt lilla inköp.
 
 
När mamma och storebrorsan kommer tbx från affären så ska vi grilla lite.
 
Nu kommer ja inte på mer att skriva.
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 
 

Bad

Idag så for vi ut till min syster och hennes kille, det va riktigt mysigt de.
Vi drog iväg och badade lite granna och till en början så va de jätte kallt i vattnet men när man vare i med fötterna en stund så va de inte så kallt.
 
Så idag har jag haft jäåtte mycket bebis mys, och Stephanie syrrans bebis hon sa inte ett pip när hennes pappa gick ner och badade med henne utan tyckte att de va jätte mysigt.
När vi hade badat ett tag så åkte vi tbx hem till syrran och där så grillade vi och hade det riktigt trevligt,
 
Imorron ska syrran & Stephanie sova hos oss för på fredag så ska vi åka upp till våran storebror.
De blir pappa, mamma, syrran, stephanie och jag som åker upp till storebrorsan så då kommer inte jag att kunna blogga på några dagar men hoppas på att kunna bjuda på lite bilder på fredag innan jag drar in till Norrköping för att gå på Titanix med min kompis Carro. =)
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 

Födelsedag

Idag e de ingen vanlig dag för det är min lillebror Magnus 17års dag =)
 
Fast idag så blir de en lugn dag...de va meningen att vi skulle ut till syrran och grilla och bada men vädret e inte med oss idag, men imorron enligt vädergubbarna så ska de bli bättre väder så de hoppas ja på för då ska vi ut till syrran och grilla och bada. Iof så gör de inget att vädret inte e med oss eftersom både mamma o jag e ny gaddade (tatuerade) fast mammas e nyare än min men man ska ju hälst inte bada på minst 1-2 veckor.
 
 
Snart så ska jag få en till gadd fast på mitt andra ben o de e inte den som jag först planerat att göra men jag vill ha denna först innan jag gör min treo hopp och kärlek för min bror behöver rita om bilden eller jag hittade en annan bild på tro, hopp o kärlek som var bättre så den ska han rita av och fixa till.
 
Så den ska jag göra nästa gång ja kommer hem. =)
 
 
Ne nu ska jag gå upp på övervåningen o se vad mina bröder gör.
 
 
Marcus min bror
 
 
Magnus min bror som fyller 17år idag GRATTIS till dej min älskade bror
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

Dagen

Idag så började dagen lungt men ja måste ha vare riktigt trött eftersom ja inte såg skillnad på mina bröder imorse...jag trodde att jag delade rum med min yngsta bror som komk hem igår efter att ha vare hos en kompis i några dagar men de va de att de va min näst yngsta bror som låg i sängen.
 
Tyckte att de va lite konstigt för min yngsta bror e lång och långhårig och min näst yngsta bror e kortare och har snaggat hår. =D
 
Nog om de, iaf så drog vi iväg till min syrra och hennes kille o dotter vi 4 tiden och där var vi kvar i några timmar sen. Och Stephanie har inte träffat mej sen i julas så hon kommer inte ihåg mej men de gick hur bra som hälst att pyssla om henne, hon blev inte rädd för mej, jag fick t.o.m mata henne utan att hon protesterade...och så fick ja se när hon gick några steg...min systerdotter e så mysig liten tjej inte för att hon e så liten längre för hon blir snart 1år =)
 
 
Ne nu kommer ja inte på mer att skriva.
 
Ha de gött
På återseende
 
 

Dag 32 – Detta är jag beroende av

Hmm, jag kan inte komma på något just nu som jag e beroende av eller jo föresten luft för utan de så dör ja ju... ha ha ha
 
 
 
ha de gött
På återseende
 
 
 

Min dag

Idag så har de vare en skön dag även om det började med att det åskade och blixtrade...
 
Jag & mamma drog in till Norrköping vid 2 tiden på dan och hämtade upp mammas "plastsyster" och så for vi upp till mormor o var där i några timmar, det var riktigt trevligt och kul att få träffa mormor igen då det var jätte länge sen sist jag var och hälsade på.
 
Efter att vi vare där i några timmar så for vi iväg på Donken (Mc Donalds) och käpte lite käk, efter de så for vi en sväng på Willys för vi skulle handla lite innan vi skulle lämna av mammas "platsyrra".
När vi hade lämnat av henne så for vi hem och när ja kom hem så har ja inte gjort allt för mycket.
 
 
ne nu ska jag strax ta och dejta min tandborste och sedan min kuudde =)
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 

Mer bilder från igår

Idag så e de riktigt busväder ute, alltså det åskar, blixtrar och lever jävlar.
Synd bara att bosse (mammas hund) e så åskrädd.
Tidigare idag så åskade de så hård att larmet på skolan gick, o de larmet hör vi så tydligt eftersom mamma bor mittemot Lovisebergs skolan...
 
Idag så ska mamma o jag åka in till Norrköping till plastsyster och så ska vi åka upp och hälsa på mormor en sväng och det ska bli kul för jag har inte träffat henne på länge.
 
Efter de sen så vet ja inte vad vi ska hitta på..
 
 
 
Här kommer lite mer bilder från igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 

Kvavt satan

Jag vet att man inte ska klaga på vädret och till viss del så gör ja inte de för de e varmt men kvavt..igår natt så blixtrade de och åskade men själv så har ja inte hört åskan men vaknade istället av att de blixtrade ute för de blev ju så ljust i mitt sovrum...eller de e ju inte mitt sovrum utan min lillebrors men jag lånar de nu under tiden ja e hemma hos mamma.
 
 
Idag så va jag o min kompis nere på Viken (byn) på Karnebåten och de va riktigt mysigt de.
Vi hade bestämt att vi skulle mötas vid kyrkogården men så va de ju de att jag va lite tidig så jag tänkte de att jag ska gå och möta henne men de va bara de att vi lyckadess gå om varandra så hon hade gått och väntat på mej nere vid mammas hus och jag hade gått enda hem till henne men eftersom hon inte va hemma så gick jag vägen tbx till kyrkogården och satte mej på trotoaren och väntade på henne, för jag tängte de att eftersom vi nu hade gått om varandra så väntar jag på henne där för om hon hade fått för sej att gå hem till sej igen så vi inte springer om varandra igen...för jag kan ju inte ringa till henne för att hon har ingen mobil, hon har haft en en gång i tiden men när den krachade så tyckte hon de att de va bättre utan den.
 
 
men iaf så hittade vi varandra tillslut och vid kyrkogården där vi skulle mötas. =)
Vi gick ner på Viken mot Kranebåten och gick en sväng där och kollade på båtarna...och eftersom hon är uppvuxen på en ö så kan hon ju lite om båtar och hon gillar inte dom klassiska vita "plast" båtarna....
 
men iaf när vi hade kollat klart på båtarna och handlat de vi ville så gick vi hem till henne en sväng och sen så gick vi en sväng bort till Banvallsstugan och Banvallen, vi gick omkring där och så fottade vi en hel del..
men i det stora hela så var det en toppen dag tsm med henne.
Vi avslutade våran dag med Karnevalståget innan vi skildes åt.
 
Tycker att de e så kul nu när hon bor på fastlandet så man kan umgås med henne när jag e hemma hos mamma.
 
Här kommer lite bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 
 

Ny tatuerad

Hellu mina kära läsare!
 
Jag bloggar en snabbis...eftersom modemet inte funkar just nu så får ja använda mammas mobila bredband för tela e så sjysta att vi får använda det gratis fram till att tecknickern vare här och fixat problemet. =)
 
 
 
Men iaf igår kväll så kom ja hem till mamma vid 7 tiden nån gång för jag landade med tåget vi 18.10 ca i Norrköping och så hämtade Flinta (syrrans kille) och mamma upp mej på tågstationen o så åkte vi hem till viken sen...hela resan tog ja från det jag åkte hemmifrån och tills de ja landade i viken så får ni lov o räkna timmarna själva hihi
 
 
Åkte hemmifrån 11.30 landade i Viken ca 19.30
 
 
Ne nu ska jag me en kompis ner på Viken (byn) och gå en sväng på Karnebåten.
 
 
Just de här e min nya tatuering som min lillebror gjorde igår på mej..
och ont f*n gjorde det ibland eller mer ont än inte ont. =P
 
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Hej o hå!

Nu e jag nere i Viken (Valdemarsvik)
 
Men jag kommer inte att kunna blogga på ca 3 dagar då mammas modem är ur funktion för tillfället, men hon väntar på att de ska komma en täcknicker och kolla på modemet.
 
Men iaf så har resan gått bra, inget strul med tåg eller skjuts.
 
 
 
 
 
 
Just nu så sitter jag med mammas mobila bredband men de e inte speciellt snabbt eller så...så då tänkte jA att ja slänger in ett snabbt inlägg nu.
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Dag 31 – 3 saker du gjorde 2011

Har ingen lust att förklara så mycket i ord så jag lägger in 3 bilder på saker som jag gjort 2011 =)
 
 
Här stog min grupp som funktionär och väntade på våra vänner som sprang Holmgången.
 
 
Denna bild på Kixa, Maria & Stefan (Titanix) tog jag när jag o min kompis Jossan var inne i Sundsvall på Folketspark =)
 
 
Jag o min kompis Carro när vi var på Titanix på Fyrudden =)
 
 
 
De va 3 saker som jag gjorde 2011 =)
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

 
 
 
 
 

SEMESTER =D

Idag så jobbade jag min sista dag eller snarare halvdag...jag slutade jobbet 11.15 idag men stannde kvar och käkade lunch där och surrade lite med mina kamrater innan jag pös iväg . Så nu har jag SEMESTER i 4:a veckor eller de blir ju 4:a veckor och 2½ dag =).
 
På jobbet så gjorde jag inget speciellt utan jag satt o löste korsord för de fanns ändå inget vättigt att göra.
 
Så innan jag knallade hem så gick ja in på ICA o handlade lite färdkost tills imorron som ja ska ha på tåget. När ja kom hem så har ja inte gjort så mycket, jag har surrat med mamma en hel del fast ja träffar henne imorron.
 
O så har jag dammsuge min lgh och så har jag diskat upp all disk så nu slipper ja o se den när ja kommer hem sen. Men kanske ska jag fixa lite ny disk för jag har ju lite ägg som ja måste göra mej av med så dom inte blir förstörda.
 
Har du/ni några bra förslag på vad jag kan baka för att bli av med mina ägg?
De får inte vara för komlicerat.
 
 
Jo just de ja får ju inte glömma o säja att jag och min kära storebror lyckadess bli osams idag med, inte för att de e någon nyhet för dom som känner oss då men ändå, nu va de ett tag sen sist jag blev så här tjurig på honom...
Jag e en riktig tjurskalle, istället för o bli förbannad på en gång så e jag långsint sådär och går gärna och tjurar ett tag..min storebror har försökt att få tag i mej för o snacka men ja vill inte snacka med honom än för jag e fortfarande småtjurig på honom.. o då blev vi osams vi 10 tiden idag. =D
 
Egentligen så blev vi osams för en jävla skitsak som hur länge vi skulle stanna hon honom om/när vi åker upp till honom i Örebro.. Men ja säjer de reta inte upp mej ordenkligt för vem vet när jag sllutar o tjura. haha
 
 
kanske att ja kan ringa brorsan sen o snacka med honom, de e sånt som märks.....=)
 
 
 
Ne om ja kanske ska ta itu med badrummet så de e färcht tills jag o lillbrorsan kommer hem hit igen.
Jag har laddat tvättmaskinerna så de e klart bara o vänta tills de e klart så jjag får slänga in de i tumlaren och de som ska in i torkskåpet.
 
För innan läggdags idag så MÅSTE jag packa det som ja ska ha med mej, för ärligt talat så har ja inte packat ett skit. haha
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 

 

Dag 30 – En bild på en person du saknar

 
Min älskade mamma som jag inte träffat sen i julas o nu om bara 1 dag så ska jag åka ner och vara hos mamma, pappa o mina småsyskon i 2½ vecka innan jag tar med mej yngsta brorsan hem till mitt lilla hem här hemma =P
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 


Sommarkotten dag 7

Idag på jobbet har vi haft de jätte kul för vi har läst färsigt boken "Burpojken" och jag kan säja att den boken e kalas bra och väldigt spännande och gripande. 
Så nu ska vi påbörja en annan bok men vet ej vilken än men vi surrade om att kanske läsa "Spökflickan" oxå Toery Hayden som har skrive den.
 
Och så stickade jag klart mössan idag så efter semestern så ska Inger få fästa trådarna och sen sätta ihop den så att de blir en mössa av den. =)
 
På 2 fikat idag så gick vi hem till en av mina arbetskamrater och fikade på hennes balkong och så läste Harriet klart boken så vi fick veta slutet innan vi går på semester för på torsdag så har jag semester och dom andra jobbar sin näst sista dag.
 
 
Imorron så jobbar jag min sista dag o då jobbar jag bara halvdag o de ska bli as skönt rent ut sagt =D
 
 
Lite bilder från dagen:
 
 
Mössan jag stickat
 
 
Mössan som Inger stickat men såhär ska resultatet bli av det som jag stickat när alla trådarna e fästa =)
 
 
(Min) tekopp som ja ficka låna när vi fikade hos min arbetskamrat=)
 
 
Vårat go fika =)
 
         
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 
                               

Dag 29 – Ett ögonblick.

 
Sigge spanar in grabbarna som sätter upp restarande av ställningen som dom ska stå på för o kunna måla om balkongerna =)
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Sommarkotten dag 6

Idag har de vare en skön dag på jobbet....vi har inte gjort speciellt mycket eller jo kanske...=P
Jag har sutte och stickat på min mössa som ska bli till julmarknaden sen och jag han nästan klart med den idag men bara nästan för ja måste se om vi har någe mer randigt garn så jag kan göra det sista på den.
 
 
Och efter lunchen idag så va de meningen att vi skulle ha gått ner till båtvarvet och haft de trevligt men de bidde inte så för de kom en rejäl regnskur så vi blev inne istället men inte e jag lessen för de för vi eller snarere Harriet våran gruppledare läste ur boken "Burpojken" så nu e vi lite näramare slutet av den boken och den blir ju bara mer och mer spännande tycker ja.
 
Så de e en bok som jag rekomenderar strakt för den som gillar självbiografier.
Boken handlar om en terpeft som får ett fall om en pojke som e rädd för allt praktiskt taget så rädd att han till en början satt under bordet med alla stolar runt sej som om han satt i en bur så därför fick han namnet "Burpojken"...
 
Boken är gripande, spännande och även lite smårolig med jämna mellanrum.
och man får förlja med Torey Hyden i sin kamp med att försöka hjälpa "Burpojken"
 
Så jag rekomenderar verkligen att läsa denna bok!
 
Så på eftermiddagen idag gick åt till att lyssna på när Harriet läste ur boken och jag satt och stickade medans jag lyssnade och min arbetskamrats assiestent hon satt och pysslade med annat medans hon lyssnade så denna eftermiddag bara flög iväg. =D
 
 
Ikväll så händer de inte allt för mycket, ska bara ta de lilla lugna.
Kanske ta o packa ner lite i min resväska eftersom de e bara 1 dag kvar innan jag sticker neröver till min älskade mamma och syskon, o djuren.
 
På fredag e de KARNEBÅTFESTIVALEN ohh va jag längtar för jag vet att de blir kul för de blir de jämt.
Kanske ska fråga om min kompis har lust o gå med mej någe...göra 2 fluger på smällen haha
 
 
Så e ni sugna på att gå så e de 6-7e Juli i Valdemarsvik´s Centrum =)
 
 
 
Ungefär så här ser de ut på mössan jag stickar fast lite annurlunda mönster och så klart andra färger, ska se om ja inte kan ta nån bild imorron på blivande mössan. (detta är halsduken jag stickade för nått år sen)
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

 

Dag 28 – Dina mål detta år

Hmm, de blir inte så svårt, nu under sommaren så ska jag försöka att inte gå upp i vikt trotts all glass och gosaker (jag har ju lyckats än så länge)
O till hösten när träningen kommer igång så e mitt mål att tappa några kilon till.
 
 
Några andra mål har ja inte för tillfället.
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 


Go morron!

Idag tittar solen fram o ja känner mej inte riktigt 100% idag, men de kan ju bero på att ja drack lite cider igår, inte så att ja blev full på någe vis men tillräckligit för att de skulle sätta sina spår. ;)
 
 
Jag drog iväg hemmifrån vid ca 14.30 för o hinna på boa och sen ta en sväng in på ica o handla innan ja drog upp till grabbarna.
 
Dom höll på och byta ut en dörr men karm o hela balunsen och de tog ju några timmar de....det som vi trodde skulle gå på en timme eller 2 de tog ju minst en 4a timmar innan dom fick dörren på plats och var någelunda nöjda iaf.....så idag ska dom fortsätta med nästa dörr undra hur lång tid de tar =)
 
Medans dom höll på med dörren så umgicks ja lite smått med Tonys dotter för de va ju inget som ja direkt kunde hjälpa grabbarna med.
Frammåt kvällen när dom var färdiga så grillade vi lite granna eller gubben grillade och jag hoppade studsmatta en stund o de va riktigt kul de.
 
 
Mina planer för dagen e inte speciellt många, ska väl ta o kolla över va de e som jag kan börja och packa ner tills på onsdag kväll då allt ska vara nerpackat och klart inför torsdag då när det är dags att fara neröver till min älskade mamma och småsyskon. =)
 
 
På fredag till veckan har ja inte heller så många planer mer än att göra Vika (Valdemarsvik) osäker på karnebåtfestivalen =D.
 
Vi som e från valdemarsvik, Gusum osv har ju 2 smeknamn på Valdemarsvik o de e Viken eller Vika..
Som när ja bodde hemma sa ja mest Vika om själva staden eller va man ska kalla bonhålan för och Viken va själva centrum.
 
Som när ja e hemma hos mamma o ska ner på byn så säjer ja bara de att ja ska ner till Viken en sväng.
Låter knäppt ja vet men man kan inte begära så mycket mer av en "Viken bo" =D
 
Vika e ganska så öde på hösten och vintern men frammåt vår och sommar då blomstarar det där o då kommer de folk från både höger och vänster.
Fast det största e ju Karnebåten då myllrar de av folk, o de kommer öven då in folk från både höger och vänster med sina båtar, fast de e ju inte därför som de heter Karnebåtfestivalen.
 
 
Jag har faktiskt ingen aning om varför de heter Karnebåtfestivalen.
 
 
 
Ne nu ska ja ta o fixa mej lite frukost o se om ja piggnar till =D
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 


RSS 2.0