Hej hopp!

Idag så vakna ja första gånen vid 06.30 tror ja klockan var o då hade ja somnat med mobilen i sängen o nattlampan tänd så ja tror ja va lite trött igår när ja gick o la mej..
 
Brukar alltid surfa en stund med mobilen innan ja lägger den på laddning och släcker ner för natta.
Men så bidde de inte denna gång, men de e ju inte första gången o heller säkert inte den sista haha.
 
 
Men iaf så kunde ja somna om efter att ha vare på dass (toan) en sväng men tyvärr så vakna ju igen vi 9 tiden men tyckte fortfarande att de va för tidigt att kliva upp så ja somnade om o vakna vid 11 tiden, men då va de dags o kliva upp iaf, så nu har vi käkat frukost o de o ska väl kanske en sväng till Tjärn o bada elelr iaf vill min bror bada eller ja me vill men ja e ju fortfarande lite förkyld så de e väl inte värt o bada ni o dessutom så e de säkert kallt i vattnet då de inte vare nån sol ute på flera dagar.
 
O så ska vi bort till Tjärn eller snarare en bit ifrån o plocka vildvixna hallon, plocka lite där igår innan vi gick hem efter att ha vare på ICA o handlat lite.
 
 
Men iaf ska berätta lite om vad som hände på jobbet igår eller snarare vad som inte hände..hehe
Vi har ju typ "Sommarkotten" nu o med typ menar ja då att vi har "Sommarkotten" lite då o då som när vi for till Lasse och hälsade på hans Får och sen att vi for upp till H-sand och hälsade på Alpackorna.
Men igår så blev de mycket planering och vad för jobb som måste göras nu på en gång. Så på måndag så ska vi till Söråker och fota lite prylar på ett ställe, vi ska typ inventera eller de e ju fel ord för de har ju föreningen redan gjort så vårat jobb är att fotta grejerna och lägga in bilderna i databasen och skriva av alla papper till prylarna.
 
För nå mer jobb i Ljustorps hembygdsförening tror ja inte de kommer o bli pga hussavmpen.
Så framtiden är ovis för hembygdsföreningen i Ljustorp.
 
 
 
Men iaf så hände de även en grej i lilla Timrå igår vid lunch tid, det var snutpådrag.
Tyvärr såg ja ju inte hela händelsen för ja va ju så klart på fel plats då de hände men personalen på Tallkotten o Dagcenter såg en del vad som hände så ibland e de tur att vi jobbar på 5e våningen i Centrumhuset =)
 
Här kommer lite bilder från gårdagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
Har fixat till några av bilderna för att inte visa publiken bla
Jag har knäppt bilderna själv =)
 
HÄR kan du läsa repotaget i Sundsvalls tidning =)
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: www.fridarambergs.bloggplatsen.se

hej du! sjukt rolig blogg du har! =) skulle varit jätte kul o du läste min blogg också och kanske lämnde en liten kommentar :)
www.fridarambergs.bloggplatsen.se

2012-08-12 @ 11:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0