Himlabadet

Igår så var jag och brorsan på Himlabadet i Sundsvall, det va faktiskt rätt kul men ja blev även lite besviken för ja trodde de skulle finnas mer att göra där...så Himlabdet och Äventyrsbadet i Norrköping skiljer sej inte så mycket åt...fast det bästa badet som ja har vare på e nog Äventyrsbadet i Linköping, för där har dom som våger varje hel och halvtimme om ja inte minns helt galet för de e ju inte omöjligt med tanke på att ja inte vare där på många år...
 
Men om allt går nu som jag o brorsan vill så ska vi dit antingen nån dag efter att han börjat skolan eller på söndagen då vi komme hem till mamma igen.
 
Men iaf planerna för idag e att vi ska ta en snabbsväng in på Birsta....när vi kommer hem sen så blir de bara soffan som gäller för någe annat orkar ja inte med idag..Känner mej smått slut i kroppen efter badet igår...för de va ju inte några ggr som man nästan sprang upp för trapporna till rutchkanorna (?).
Den roligaste rutchkanan (?) var Black Hole men har man epelepsi så ska man nog undvika den med tanke på alla lampor o de. Jag som inte har EP kände ändå att lamporna va lite mycket för ögona, men ändå kunde ja inte låta bli o åka den många ggr.
 
De finns en kana till som vi bara åkte en gång för den va rätt läskig och så gick de så fort o man va inte berädd när kanan tog slut så ja glömde ju att hålla för näsan så jag fick en massa vatten i näsan och shit va de gjorde ont...
 
 
Men till nästa år så så ska jag höra med min andra lillebror o se om han me kanske har lust att komma upp till mej o så kanske vi ska gå alla 3, de skulle va as kul de.
 
 
 
Ne nu ska ja låta borsan få låna min dator lite innan de e dags för oss o dra på Birsta en sväng.
 
 
Igår efter att vi hade badat klart
 
 
Igår efter att vi badat klart
 
 
Jo just de en sak till bandet som ja och brorsan har runt handleden e en smart grej för du behöver hålla reda på några nycklar eller någe sådant till skåpet för bandet har nån typ av chip som gör att du låser skåpet me den och så kan man även ladda bandet med pengar så man slipper släpa på plånbok o sånt. En riktig fiffig uppfinning =)
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jossan

Hejsan. Samrt grej det där med armbandet, då minimerar man ju risken för stöld också

2012-08-03 @ 16:21:40
URL: http://mynameisjossan.myshowroom.se
Postat av: Jossan

Vad gör man med de där banden om man får pengar över på det? Jag menar om man laddar på med mer pengar än man gör av med? Får man tillbaka pengarna då?

2012-08-03 @ 19:15:17
URL: http://mynameisjossan.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0