Go morron!

Idag tittar solen fram o ja känner mej inte riktigt 100% idag, men de kan ju bero på att ja drack lite cider igår, inte så att ja blev full på någe vis men tillräckligit för att de skulle sätta sina spår. ;)
 
 
Jag drog iväg hemmifrån vid ca 14.30 för o hinna på boa och sen ta en sväng in på ica o handla innan ja drog upp till grabbarna.
 
Dom höll på och byta ut en dörr men karm o hela balunsen och de tog ju några timmar de....det som vi trodde skulle gå på en timme eller 2 de tog ju minst en 4a timmar innan dom fick dörren på plats och var någelunda nöjda iaf.....så idag ska dom fortsätta med nästa dörr undra hur lång tid de tar =)
 
Medans dom höll på med dörren så umgicks ja lite smått med Tonys dotter för de va ju inget som ja direkt kunde hjälpa grabbarna med.
Frammåt kvällen när dom var färdiga så grillade vi lite granna eller gubben grillade och jag hoppade studsmatta en stund o de va riktigt kul de.
 
 
Mina planer för dagen e inte speciellt många, ska väl ta o kolla över va de e som jag kan börja och packa ner tills på onsdag kväll då allt ska vara nerpackat och klart inför torsdag då när det är dags att fara neröver till min älskade mamma och småsyskon. =)
 
 
På fredag till veckan har ja inte heller så många planer mer än att göra Vika (Valdemarsvik) osäker på karnebåtfestivalen =D.
 
Vi som e från valdemarsvik, Gusum osv har ju 2 smeknamn på Valdemarsvik o de e Viken eller Vika..
Som när ja bodde hemma sa ja mest Vika om själva staden eller va man ska kalla bonhålan för och Viken va själva centrum.
 
Som när ja e hemma hos mamma o ska ner på byn så säjer ja bara de att ja ska ner till Viken en sväng.
Låter knäppt ja vet men man kan inte begära så mycket mer av en "Viken bo" =D
 
Vika e ganska så öde på hösten och vintern men frammåt vår och sommar då blomstarar det där o då kommer de folk från både höger och vänster.
Fast det största e ju Karnebåten då myllrar de av folk, o de kommer öven då in folk från både höger och vänster med sina båtar, fast de e ju inte därför som de heter Karnebåtfestivalen.
 
 
Jag har faktiskt ingen aning om varför de heter Karnebåtfestivalen.
 
 
 
Ne nu ska ja ta o fixa mej lite frukost o se om ja piggnar till =D
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jossan

Hejsan vad är Boa för något?

2012-07-01 @ 18:51:49
URL: http://mynameisjossan.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0