Sol sol sol älskade sol

Välkommen tbx älskade sol hoppas att du e här för att stanna nu. =)
 
Idag så har vi haft de soligt och skönt.
 
På jobbet idag har de vare lungt, nästan lite för lungt men de e ju lika dant varända onsdag.
men efter semestern sen så kanske ja ska få jobba ute på onsdagarna, jag hoppas verkligen de för onsdagarna e inga roliga dagar eftersom de bara e jag o en till på jobbet då, visserligen så har vi ju DC (dagcenter) vägg i vägg men de e inte samma sak som när vi e full grupp med våran egen personal.
 
Imorron så kommer de att bli en kul dag för då ska vi ha "Sommarkotten" hemma hos Inger våran gruppledare och då ska vi påbörja lite jobb inför julmarknaden som vi gör varenda år, tänker inte avslöja vad vi ska göra till julmarknaden.
 
Och så ska vi göra grekisk sallad, och fyllda papriker och så nån grekisk efterrätt imorron till lunch så de ska bli spännande. Ska försöka knäppa så mycket kort ja kan o lägga upp här sen så får ni se lite från våran härliga dag.
 
 
 
Men iaf det som jag hhar jobbat med idag e att leta reda på alla bilder och skrivigt upp namnet på dom så att de ska bli lättare att läka dom till texten som vi skrivigt om prylen. O då e de bilder på grejer från Hembygdsgården i Ljustorp som ska in i databasen.
Men sen när detta jobb e slut så e de slut på ett tag, kanske hittar vi någe nytt o göra vilket ja hoppas på för detta e ju ett "riktigt" jobb som vi fått utanför Tallkotten.
 
Det började med att vi önskade oss ett "riktigt" jobb och Harriet hade stora öron en dag när hon hörde att de va några på kyrkan som pratade om att dom va tvugna att inventera alla sina saker men inte riktigt hade tid för de, och i bakhuvudet så hade Harriet att vi ville ha "riktigt" jobb så då pratade hon med en och så fick vi jobbet att inventera och vi höll på med kyrkan i ca 2år och då va de Ljustorp, hässjö och Tynderö kyrka så nog alltid fanns de jobb åt oss. När vi var klara med kyrkan så var de ju fler som fått nys om att vi höll på att inventera och ville oxå ha våran hjälp.
 
O på så vis hamnade vi i Ljustops Hembygdsgård, där vi nu inte kan fortsätta pga hussvamp =(.
men men sånt e livet, de e bare o hoppas på de bästa.
 
 
 
 
Ne om man ska ta o rota i frysen o se om ja kan hitta nå kul o äta till midda idag.
E småhungrig men har ingen aning om vad ja e sugen på att äta. hehe
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Jossan

Sv: Hejsan. Vad kul att du gillar dessa. Jag blir glad då. Ha det så gött vi höres

2012-06-20 @ 20:52:10
URL: http://mynameisjossan.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0