Dimmigt värre

Imorse så va de jätte dimmigt ute igen, så man såg knapt vad som fanns utanför förnstret.
 
 
Men iaf så va de ju bara o göra som man alltid gör kliva upp ur den varma sköna sängen och på kläder o sen käka frukost mata katterna eller inte ordagrant då men iaf fylla på deras matskål.
 
Sen så kände ja mej lite små lat imorse så jag tog cyklen på jobbet, annars så brukar ja gå för ja tycker de e så mysigt o gå i egna tankar på morron o fundera på saker o ting eller bara lyssna på radion.. som nu ett tag så har ja lyssnat på RIX MORRON ZOO o ibland e dom verkligen som ett zoo där i studion alltså helt galna och kan sitta o skrika på varandra o gu vet allt ibland..men dom kan även vara riktigt roliga så man får sej ett gott skratt när man går där på vägen till jobbet.....
 
Annars på jobbet idag så har ja gott i slowmotion för ja har vare lite små seg kan ha o göra med att ja va på Vattengympa igår o de va ju inga lätta övningar ibland som vi skulle göra o sen så halka man ju ppå botten o ja tappa fotfästet men kul hade vi o de blev många goa skratt. =)
 
Men ja har väl åtminstånne försökt o jobba lite idag, så på morronen tog ja han om den lilla disk som va, o sen satte ja mej vid min dator och så läste ja några Hälge historier som jag har klippt ut o även mina snälla kamrater som vet att ja älskar Hälge historierna och samlar även på dom.
 
Men så öppna ja upp mitt Grekland jobb som ja gjort o försökte gå igenom de men ja fatta inte va som stog för ja va så trött o så höll ja på o nicka till ett X antal ggr, så tillslut så tog ja o skrev ut allt o satte mej vid bordet o försökte kolla lite o då gick de genast mkt bättre.
 
Så ja satte mej vid min dator igen o klipte o klistra i texten, men ja ska be Harriet våran gruppledare och hjälpa mej lite för hon har ett öga för sånt, när man ska klipp o klistra i texten o kanske ta bort eller flytta om så de blir bra och sammanhängande.
 
 
På lunchen så la ja mej en stund på soffan inne hos oss under Bolltäcket men ja tyckte mest de va knöligt o ha de på sej...men iaf så halvsatte ja mej upp men hade ändå täcket på mej för min kompis/ arbetskompis o hennes assistent så då satt vi o surra fram tills hon skulle iväg på sin gympa.
 
O då va de ju även dags för mej o resa på ändan o ta tag i städningen av dessa toaletter.
De e ju inget man ser fram emot varje måndag, onsdag och fredag men nu e ja ju så van så de går så fort att ja knappt hänger med själv ibland o står där o kliar mej i huvudet o undrar om ja verkligen gjort allt ja skulle. =)
 
 
 
Sen så drog ja lite tidigare ifrån jobbet idag bara för att ja ska iväg på träningen ikväll så ja hinner o käka innan de e dags o dra iväg, blirr upphämtad av min träningskompis 17.40 ca o träningen börjar 18.00.
 
 
Förmidda
 

Eftermidda
 
 
Så nu måste ja fixa lite midda så ja hinner o äta innan de e dags.
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0