Skolan

Idag så har ja vare på skolan som alltid eller iaf nästan alltid på tisdagarna.
O lika kul va de idag som alltid.
 
Har sutte vid datorn idag och jobbat i ett program som heter publicher och de e riktigt kul för nu har vi gjort oss en varsin almanacka till nästa år med bilder som vi själva valt ut..jag valde bilder som ja själv har knäppt o de va ju inte det lättaste att få dom att passa i mallen.
Men till slut så lyckadess ja få till bilderna till rätt storlek o de..
 
 
 
När vi satt o diskuterade lite granna förut om dittan o dattan så kom vi in på samtalämnet om vattengympan för Pia (min lärare) va sugen o pröva på nästa tisdag  för då e de ju skollov o de.
Så skojade hon till de o sa att hon skulle skaffa ny baddräckt en rosa sådan o så fin badmössa med blommor o så badskor me rostter på o så lösnaglar på de...o de fick mej direkt att tänka på våra Svenska hollywood fruar haha
 
Alltså gu va vi gapskaratta alltså...o då sa ja de att kommer du i den utstyrseln då känner inte ja dig då vet inte ja vem du e....haha
 
medans ja sitter här o försöker förklara hur jäkla kul vi hade de åt de där så kan ja inte låta bli o små skratta för bilden ja fick i skallen såg ju heöt jäkla knäpp ut..
De e ju tur att ja vet hur Pia är o att hon aldrig skulle komma till simmhallen eller nån annan stans klädd sådär eller på någe konstigt vis om de inte vore maskerad förståss..
 
 
 
Ett litet smakprov på Almanackan som jag gjorde idag
(det jag gjort me den e att byta bakrundsfärgen på datumena och bytt ut fotona)
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 



Kommentarer
Postat av: Jossan

Hejsan.

Vad är det för något på sista bilden i almanackan?

2012-10-23 @ 19:11:35
URL: http://mynameisjossan.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0