Birsta

Idag så drog ja in på Birsta och letade efter det "perfekta" handledsskyddet som ja kan ha när ja ska på träning o de.. och efter att ha kollat på Intersport, Team Sportia, Usport och Stadium så fick ja allra bäst service på Team Sportia då en expedit följde med mej dit dom hade sina handledsskydd och så hade dom 2 olika och hon förklarade vilken som va bäst och hon frågade just vad problemet var och var riktigt trevlig med mej när ja skulle bestämma mej...
 
 
Men iaf så ville ja även kolla på Stadium vad dom hade där och den peronalen e trevlig när man frågar men fel o gå runt o lära sej vart dom har sina prylar nån stans...
Jag frågade 3 olika peroner inne i butiken och blev hänvisad till 3 olika ställen o när ja inte hittade på dom ställena som dom sa att de skulle finnas så tog ja saken i egna händer och gick o letade själv och efter säkert 2o minuters letande (från de ja kom in i butiken) så hittade ja vart dom hade kbäskydd o handledskydd, mm och då så kommer killen fram till mej som ja frågade vart dom fanns o frågade då mej om ja hittade o då fräser ja irriterat till honom JA efter säkert 20 minuters letande o då fanns dom där skydden i de området som han höll till.
 
Så jag säjer bara SUCK!
 
 
Men iaf så gick ja tbx till Team Sportia och köpte deras handledsskydd för de va den som ja tror kan passa mej bäst när jag ska o träna. Så på måndagkväll på gympan så får ja veta om ja gjorde ett bra köp eller om ja gjorde ett botten köp.
 
 
 
 
Nu ikväll så har ja inte gjort så mkt utan när ja kom hem så va ja så kall o blöt för ja cyklade hem från Timrå i regnet så ja la mej i ett varmt bad där ja blev kvar i några timmar med en Allas tidning i nävarna =)
 
 
Så nu käkar ja sen middag o ska sedan slänga mej på soffan o glana på film.
Tror ja ska se Mamma Mia
 
 
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0