Dagen =)

Idag så var våra gruppledare på Hjälpmedelscentralen på kurs, så vi fick jobba själva...fast hade de vare någe vi behövt hjälp med så fanns de ju personal inne på DC som ligger vägg i vägg med Tallkotten där ja jobbar =).
 
 
Men dagen har funkat bra ändå o vi klara oss ju bra ändå fast våra gruppledare inte va där.
De jag gjorde mest hela dagen idag va att kluppa en massa repotage ur Sundsvalls tidning, o idag så hittade ja en massa intresanta repotage o så ett kul eller kul o kul kan ju diskuteras men iaf så va de om den där rävungen som vandaliserade bilar här i Timrå =)
De e ju kul när man läser om den men de e ju inte så kul för bilägarna som fått sina bilar förstörda.
Men iaf så har den attakerat med tänder och klor på bilarna, och så stog de i tidningen att dom har polisanmält räven men den kan inte åtalas för någe brott då den inte begått någe haha
Men att de e upp till kommunen nu o ta hand om rävungen.
 
 
Annars idag så har de inte hänt speciellt mycket på jobbet, utan vi har jobbat lungt.
O på eftermiddagen vi 14.30 ca så kom våran personal tbx från Hjälpmedelscentralen o då så hade dom med sej ett nytt bolltäcke och ett kedjetäcke o en grej till som vi nu har att visa som hjälpmedel...vi har även ett eget bolltäcke som vi kan låna ut så man kan pröva de en tid.
 
Men de som e toppen e ju att nu kan man få bolltäcke eller kedjetäcke som hjälpmedel även här i Västernorrland... för förut så fick man bekosta de själv här uppe medans på vissa andra ställen i Sverige kunde man få de som hjälpmedel.
 
 
HÄR kan du läsa om Bolltäcket
 
HÄR kan du läsa om Kedjetäcket
 
De 2 täckena har ungefär samma funktion fast den ena har som i namnet bollar o en andra med kedjor.
 
 
 
Ha de gött
På återseende
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0